23.4 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ματίας Λεσόρ: «Η Παρτιζάν και ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι σαν την μητέρα και την σύζυγό μου» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR δεν μπορεί να ξεχωρίσει την αγάπη του για το «τριφύλλι» και την άλλοτε ομάδα του, Παρτιζάν. Έτσι, ο Ματίας Λεσόρ έσπευσε να παρομοιάσει τους δύο συλλόγους με την… μητέρα του και την σύζυγό του, λέγοντας πως αγαπάει και τις δύο το ίδιο, αλλά με διαφορετικό τρόπο, ακριβώς όπως και τις φανέλες που έχει φορέσει.

Άλλωστε, είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως ο Γάλλος ψηλός δρούσε υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την διάρκεια της θητείας του στην σερβική ομάδα (2021-2023). Για την ιστορία, ο Ζοτς ήταν ο εμβληματικός προπονητής των «πρασίνων» από το 1999 μέχρι και το 2012, έχοντας κατακτήσει πέντε φορές την Euroleague με την ελληνική ομάδα (2000, 2002, 2007, 2009, 2011). Επομένως, ο συνδετικός κρίκος είναι κάτι παραπάνω από κατανοητός, κάνοντας τον Ματίας Λεσόρ να μην μπορεί να ξεχωρίσει τις… αγάπες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

«Είναι μοναδική εμπειρία να έχεις στο πλευρό σου τους φίλους της Παρτίζαν και να παίζεις για αυτούς. Μοναδικό συναίσθημα. Με έκαναν να νιώθω άνετα, είχαμε καλή σχέση ήρθε φυσικά. Ο τρόπος που με αγάπησαν και το πώς τους αγάπησα είναι κάτι που δεν γίνεται να ξαναγίνει.

Την ίδια στιγμή, είναι ξεκάθαρο ότι έχω σύνδεση και με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Όλα όμως είναι διαφορετικά. Δεν αγαπάς την μητέρα σου και την σύζυγό σου με τον ίδιο τρόπο. Τις αγαπάς και τις δύο, αλλά με άλλο τρόπο. Νιώθω υπέροχα για την Παρτίζαν και πάντα θα νιώθω έτσι. Πάντα θα υπάρχει αγάπη ανάμεσά μας και τους εύχομαι τα καλύτερα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό