22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ματίας Αλμέιδα: «Έχουμε μελετήσει την Ίντερ Κλαμπ Ντε Εσκάλδες – Καλός ο Οντουμπάτζο» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο ΓΣΠ της Λευκωσίας κόντρα στην Ομόνοια. Ο Ντομαγκόι Βίντα «άνοιξε» σκορ για την Ένωση και ο Βέλικο Σίνιτς ισοφάρισε για τους γηπεδούχους λίγο μετά. Ο Ματίας Αλμέιδα, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, έκανε αναφορά και στο νέο απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος θα έρθει για να είναι ο δεύτερος σε αυτή την θέση πίσω από τον Λάζαρο Ρότα. 

Επίσης, μίλησε και για την αντίπαλο της ΑΕΚ στην φάση των προκριματικών του Conference League, Ίντερ Κλαμπ Ντε Εσκάλδες, η οποία είναι από την Ανδόρα. Ο Αργεντίνος τεχνικός ανέφερε πως γνωρίζει την ομάδα και την έχει μελετήσει τακτικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλμέιδα:«Ελπίζω να είναι μια πολύ καλή χρονιά, για την ομάδα, τον κόσμο, την οικογένεια της ΑΕΚ. Ήταν ένα παιχνίδι στη φάση της προετοιμασίας, κάποιες στιγμές είχε καλό ποδόσφαιρο, άλλες στιγμές η ομάδα δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο, αποκτάμε ρυθμό. Άλλοι ποδοσφαιριστές είχαν λιγότερες προπονήσεις ενώ μπαίνουν και οι νέοι παίκτες»

Τι είπε για την Ίντερ Κλαμπ Ντε Εσκάλδες: «Αρχικά μπορώ να πω ότι έχω δει τον αντίπαλο, έχουν καλό σύστημα παιχνιδιού, είχα παρακολουθήσει και τις δυο ομάδες. Πλέον θα αναλύσω περισσότερο τον ερχόμενο αντίπαλο, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Τι ανέφερε για τον νεοαποκτηθέντα Μόουζες Οντουμπάτζο: «Είναι ποδοσφαιριστής με ποιότητα, δυνατός, βοηθάει στην επίθεση την ομάδα του. Όποτε παίζαμε αντίπαλοι μας το έκανε περίπλοκο να τον αντιμετωπίσουμε και πιστεύω θα μας βοηθήσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό