13.2 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Μαρτίνς: Τώρα είμαστε καλά…

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανακουφισμένος και δικαιωμένος αισθανόταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση της ομάδας του με τη Φενέρμπαχτσε, καθώς η πρόκριση επιτεύχθηκε ενώ ο στόχος της πρωτιάς παραμένει ανοιχτός, μετά την ισοπαλία της Άιντραχτ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη λήξη της αναμέτρησης κι εκθείασε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ένα καταπληκτικό σύνολο, που μπορεί να αντιμετωπίσει και να σταθεί απέναντι σε θεωρητικά ανώτερες ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Μαρτίνς ρωτήθηκε και απάντησε για:

Το αν έκριναν οι αλλαγές το παιχνίδι: «Φυσικά επηρέασαν οι αλλαγές την έκβαση του αγώνα. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένα αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψει. Ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένος, αγχωμένος. Αυτό φάνηκε και από τον κόσμο, ήταν κάτι που μεταδόθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι και με ξεκάθαρη σκέψη. Πιέσαμε πολύ περισσότερο, δεν βγήκε καθόλου από το 50μ. η Φενέρ. Το πιστεύαμε πολύ, είχαμε αυτοπεποίθηση και με ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με τον Ολυμπιακό».

Το αν φοβήθηκε μην επαναληφθεί το «πάθημα» με την Άιντραχτ: «Στο ματς με την Άιντραχτ δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ήμασταν ανώτεροι και δεν περίμενε κανείς την ήττα. Σήμερα ήταν διαφορετικά. Σκοράραμε στο τέλος, αλλά ήμασταν πιο ήρεμοι και οργανωμένοι. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση.

Έχουμε καταπληκτικό σύνολο παικτών για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαστε ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει ομάδες με ανωτερότητα και αυτό φαίνεται».

Το αν βλέπει έναν προημιτελικό στην Ευρώπη: «Θα παλέψουμε για να πάμε ακόμα πιο μακριά. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Ο στόχος μας ως τώρα έχει επιτευχθεί, να προκριθούμε. Θα προσπαθήσουμε και για την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεπεράσουμε το περσινό και έχουμε φιλοδοξίες για να πάμε ακόμα πιο μακριά».

Το αν είναι η ομάδα του στην καλύτερη φάση της μετά τις τελευταίες νίκες: «Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα είμαστε καλά. Είμαστε ήρεμοι και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ποιότητα. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό