25.6 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Μαρσέλο: «Έλεγαν ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τον Κριστιάνο» | La Liga & Real Madrid

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία ή παλαίμαχοι, τα λένε πιο άνετα. Όπως έκανε, δηλαδή, ο Μαρσέλο σε συζήτηση με τον Φάμπιο Καναβάρο στο Instagram, στην οποία αναφέρθηκε στο μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στις φήμες που σχεδόν κάθε χρόνο τον θέλουν στην Γιουβέντους.

«Εγώ δεν θέλω να φύγω και πιστεύω ότι η Ρεάλ δεν θα με άφηνε» υποστήριξε ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ – χαφ ο οποίος, αναφερόμενος στο φλερτ (;) με την Γιουβέντους, πρόσθεσε πως «πριν από δύο χρόνια είχα ήδη υπογράψει μαζί τους και φορούσα την φανέλα γιατί δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς τον Κριστιάνο. Ο κόσμος εφευρίσκει πολλά πράγματα».

Ο 31χρονος Μαρσέλο, ο οποίος βρίσκεται στην Ρεάλ από το 2007 (!), εξήρε τον Βινίσιους Ζούνιορ («έχει μια απίστευτη ντρίμπλα και μου θυμίζει τον Ρομπίνιο, αλλά με περισσότερη ταχύτητα»), χαρακτήρισε είδωλο του τον Ρομπέρτο Κάρλος («ακόμα και τώρα, όταν μιλάμε, είμαι νευρικός») και αποκάλυψε ότι στην διάρκεια της καραντίνας έμαθε να κάνει διαλογισμό, που δεν είχε κάνει ποτέ στην ζωή του.

Ερωτηθείς, τέλος, για το αιώνιο δίλημμα «Κριστιάνο ή Μέσι», δεν τάχθηκε υπέρ του πρώην συμπαίκτη του, αλλά είπε ότι «δεν μπορώ να πω ποιος είναι καλύτερος. Εγώ έπαιξα δέκα χρόνια με τον Κριστιάνο και το κίνητρο που σου δίνει μέσα στο γήπεδο είναι μοναδικό, το πως σε στέλνει προς τα επάνω. Ο Μέσι είναι σταματημένος και από το τίποτα δημιουργεί ένα γκολ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό