22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρσέιγ: Συνελήφθη οπαδός των γηπεδούχων για ναζιστικό χαιρετισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΑΡΣΕΙΓ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
03.09.2021 | 18:22

YOUTUBE

Στη σύλληψη ενός ακόμα οπαδού από το Νις – Μαρσέιγ προχώρησαν οι γαλλικές Αρχές, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα λόγω ναζιστικού χαιρετισμού.

Το τρίτο ημίχρονο του Νις – Μαρσέιγ εξακολουθεί να παίζεται με τις αστυνομικές Αρχές της Γαλλία να συνεχίζουν τις συλλήψεις μετά την άσχημη τροπή που πήρε το ντέρμπι στις 22 Αυγούστου με την εισβολή των οπαδών της Νίκαιας στον αγωνιστικό χώρο.

Οι γαλλικές Αρχες έχουν προχωρήσει ήδη σε πέντε συλλήψεις, σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής ιστοσελίδας “nicematin”, ενώ η Parisien κάνει λόγο για νέα προσαγωγή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για οπαδό των γηπεδούχων, ο οποίος εθεάθη να προβαίνει σε ναζιστικούς χαιρετισμούς κατά την παρουσία του στις κερκίδες της Αλιάνζ Ριβιέρα.

Ο Διεθνής Σύνδεσμος κατά του Ρατσισμού και του Αντισημιτισμού (Licra) εξέδωσε σήμερα (3/9) ανακοίνωση, όπου καταδίκασε τη ναζιστική χειρονομία του ατόμου που κατηγορείται.

“Η θέση εκείνων που νοσταλγούν το Τρίτο Ράιχ δεν είναι στα γήπεδα ποδοσφαίρου αλλά στο δικαστήριο”, είχε αναφέρει ο Licra όταν το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό