35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μαριτίνα Ντενίση: Ποζάρει με μαγιό μετά την απώλεια κιλών -Η φωτογραφία σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη είναι η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Μαριτίνας Ντενίση, όπως φαίνεται από stories και posts που ανεβάζει η ίδια στο Instagram.

Η κόρη της Μιμής Ντενίση τους τελευταίους μήνες έχει χάσει αρκετά κιλά και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι ριζική. «Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή», έχει πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!.

«Είπα “δεν πάει άλλο”. Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η φωτογραφία της Μαριτίνας Ντενίση με μαγιό

Η κόρη της Μιμής Ντενίση, πιο ανανεωμένη από ποτέ, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία με μαγιό.

Για την εξόρμησή της σε ξενοδοχείο της Αθήνας, η Μαριτίνα επέλεξε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με cut out λεπτομέρειες. Πόζαρε πάνω στην ξαπλώστρα της, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε μία αλογοουρά, όπως συνηθίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαριτίνα Ντενίση: Με little black dress και μαύρες γόβες, πιο αδύνατη από ποτέ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό