26.9 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν – Τι αναφέρουν οι γιατροί για την υγεία της

Ειδήσεις Ελλάδα

Νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» παραμένει η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα μετά από το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης 25ης Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο Ηρώδειο. Ωστόσο, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το ιδιωτικό θεραπευτήριο το πρωί της Παρασκευής (4/10) η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Ειδικότερα, στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ» το πρωί της Παρασκευής αναφέρεται:

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος 

Παγώνη: «Eίναι δυνατός οργανισμός, το παλεύει»

Για αυτό το θετικό κλίμα που επικρατεί γύρω από την κλινική εικόνα της Μαρινέλλας μίλησε νωρίτερα σήμερα και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη επισημαίνοντας πως τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα έχουν περάσει χωρίς επιδείνωση και αυτό κάνει τους θεράποντες γιατρούς της να αισιοδοξούν.

«Η κατάσταση παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Διευκρινίζω αυτό που λέμε και ξανά λέμε, χωρίς μείζονες επιπλοκές, γιατί ως γνωστόν οι μικρές επιπλοκές μέσα στη ΜΕΘ είναι αναμενόμενες και μπορεί να τις εμφανίσει ο οποιοσδήποτε. Αυτά τα βαριά περιστατικά θέλουν πολύ χρόνο. Δεν χρειάζεται βιασύνη» είπε αρχικά η κυρία Παγώνη.

Παράλληλα επεσήμανε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη υπομονή σε τέτοιους είδους βαριά περιστατικά, όμως όπως είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου, έχει δυνατό οργανισμό και σε συνδυασμό με την αγάπη και την θετική ενέργεια του κόσμου στο τέλος θα βγει νικήτρια από τη μάχη που δίνει και θα επιστρέψει και πάλι στην σκηνή.

«Πρέπει να αφήσουμε τον οργανισμό να αντιδρά μόνος του. Η κυρία Μαρινέλλα έχει όλα τα θετικά στοιχεία μέχρι τώρα και αντιδρά στην φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται. Ας δώσουμε χρόνο, είναι δυνατός οργανισμός και το παλεύει. Ο κόσμος την αγαπάει και έχει και αυτό τη σημασία του, δίνουν τη θετική τους ενέργεια» είπε κλείνοντας η Ματίνα Παγώνη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό