28.4 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαρινέλλα: Δυσαρεστημένη από τον Χρήστο Μάστορα – Τον «έκοψε» από την συναυλία της στο Ηρώδειο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι χιλιάδες θαυμαστές της Μαρινέλλας ανυπομονούν να την δουν αύριο – Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο και μαζί της θα βρίσκεται ο Αντώνης Ρέμος, όχι όμως και ο Χρήστος Μάστορας όπως ήταν προγραμματισμένο. Αιτία; Το ότι δεν πήγε στην τελική πρόβα χθες – Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου – γεγονός που δυσαρέστησε τη μεγάλη ερμηνεύτρια, γι’ αυτό και αποφάσισε να τον θέσει εκτός συναυλίας, ενώ τα προγραμματισμένα τραγούδια που θα έλεγε, θα τα πει ο Αντώνης Ρέμος.

Πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να μην πήγε στην πρόβα για λόγους υγείας, όμως όσοι γνωρίζουν την Μαρινέλλα αναφέρουν ότι είναι πολύ αυστηρή όσον αφορά τα επαγγελματικά της και τις συνεργασίες της και θέλει όλα να τηρούνται κατά γράμμα. Η εταιρεία παραγωγής δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει την είδηση αυτή – τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Να θυμίσουμε ότι τον Απρίλιο ο Χρήστος Μάστορας  είχε επισκεφθεί το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν η καταξιωμένη τραγουδίστρια και μάλιστα την είχε συναντήσει στο τέλος του προγράμματος. «Είπαμε πολλά που δεν λέγονται… Είπαμε όμως και πολλά που τραγουδιούνται. Κυρία Μαρινέλλα σας ευχαριστώ για την ζεστασιά με την οποία με αγκαλιάσατε. Σας δίνω την υπόσχεση ότι θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι αντάξιος του μεγαλείου σας και ονειρεύομαι να βρεθώ δίπλα σας on stage» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας που είχε αναρτήσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό