21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ήταν στο Survivor all star

Ειδήσεις Ελλάδα

H Μαριάνθη Κάσδαγλη, η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα και αποκάλυψε γιατί δεν συμμετείχε στο All Star κύκλο του ριάλιτι.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είπε χαρακτηριστικά: «Πλέον είμαι πλοίαρχος. Είμαστε για τις κρίσιμες στιγμές. Πιάνουμε και τιμόνι αν χρειαστεί αλλά περισσότερο είμαστε με το ανάλογο dress code που προβλέπεται. Έχω ξεκινήσει και τα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα».

Και πρόσθεσε στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήμουν στο Survivor, παρότι είχε γίνει μία συζήτηση. Ήμουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, είχα κυβέρνηση σε ιδιωτικό σκάφος οικογένειας υψηλών προσώπων. Έχω ξεκινήσει και μία δική μου επιχείρηση με ιδιωτικά σκάφη».

Και συνέχισε λέγοντας η Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Ήμουν εκεί σχεδόν 4 μήνες, επέστρεψα και ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση. Είχαμε κάνει μία συζήτηση για το All Star αλλά δεν καταλήξαμε κάπου».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά και τι στόχους έχεις, η καριέρα που θέλω να κάνω και τι παραπάνω θέλω να πάρω ως εμπειρία. Ήταν μεγάλη μου χαρά που μπόρεσα να συμμετάσχω σε αυτό το τηλεοπτικό προϊόν, όμως στη δουλειά μου δεν παίζει ρόλο το τηλεοπτικό. Μετράει το αν μπορείς την κάνεις».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω με τις δηλώσεις της για το survivor

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό