35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Ο ρόλος που της είχε δοθεί αρχικά στις Ψυχοκόρες και εν τέλει πήρε άλλη ηθοποιός

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένη στο The 2night Show ήταν η τηλεοπτική Βασιλική Πολύζου της σειράς του ΑΝΤ1, «Ψυχοκόρες», Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στη σειρά αλλά και τον ρόλο που της είχε δοθεί αρχικά και εν τέλει πήρε η Ασημένια Βουλιώτη.

«Οι γονείς μου όταν με βλέπουν με κοιτάνε και μου λένε “Είδαμε Ψυχοκόρες. Παναγιά μου πώς τα κάνετε αυτά τα πράγματα;”. Δυσκολεύονται να το δουν! Ο πατέρας μου δεν μπορεί με τίποτα, στεναχωριέται πάρα πολύ», αποκάλυψε αρχικά η Ασημένια Βουλιώτη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η ζωή μου με τις Ψυχοκόρες άλλαξε με τον αστείο τρόπο. Μπορεί να σε πετύχει κάποιος στο δρόμο και να σου πει τον πόνο του ή να σου πει “γιατί το έκανες αυτό;”. Έτυχε να γνωρίσω κάποιους ανθρώπους που μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου. Ή μου έχουν πει ότι “η μαμά μου ήταν ψυχοκόρη” και δυσκολευόταν να δει τη σειρά. Δεν παρουσιαζόταν ότι μια ψυχοκόρη πρέπει να τη χτυπάς ή να την κακοποιείς με τον οποιονδήποτε τρόπο. Ήταν γυναίκες που τις έπαιρνες και τις έσωζες, αυτό ήταν οι ψυχοκόρες».

«Ήταν να πάρω τον ρόλο της Δεσποινιώς στην πολλή αρχή. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε τον δικό μου ρόλο στην Ασημένια, ούτε τον δικό της σε εμένα. Τη Βασιλική δεν την αλλάζω», κατέληξε η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό