24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαρίνα Σάττι: Με νοσταλγική διάθεση στο πατρικό – Φωτογραφίες που ήταν μικρή στην αγκαλιά των γονιών της

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε όλη την Ελλάδα ταξιδεύει η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι δίνοντας συναυλίες και γεμίζοντας τους χώρους που εμφανίζεται αφού το πιστό κοινό της, την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της στον χώρο της μουσικής. Τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Κρήτη, αφού την Τετάρτη έδωσε μια συναυλία στον Άγιο Νικόλαο, την Πέμπτη στο Ηράκλειο Κρήτης και σήμερα – Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου – θα εμφανισθεί στα Χανιά. 

Οι μέρες στην Κρήτη, περνούν για εκείνη πολύ ευχάριστα καθώς προσπαθεί να συνδυάσει επαγγελματικές υποχρεώσεις με χαλάρωση και όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ανήρτησε, απολαμβάνει την φύση και την επαφή με τα ζώα,

Χθες λοιπόν, κάποιες ώρες πριν την συναυλία, επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας της που βρίσκεται στο Ηράκλειο – τόπο καταγωγής της- που είναι γεμάτο αναμνήσεις για εκείνη αφού μεγάλωσε εκεί. 

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ μοιράστηκε μαζί μας βγάζοντας βίντεο, κορνίζες που βρίσκονταν στο σπίτι, αλλά ξεφύλλισε και άλμπουμ με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία , με τον πατέρα της που έχασε πρόσφατα, αλλά και την μητέρα της.

Την βλέπουμε πολύ μικρούλα να ποζάρει στην αγκαλιά των γονιών της, αλλά και να κάνει ποδήλατο χαμογελαστή και ξένοιαστη στην αυλή του σπιτιού τους. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό