31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό στη συνέντευξη Τύπου: «Χαζομάρα μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην Ελλάδα επέστρεψε την Κυριακή το βράδυ η Μαρίνα Σάττι μετά την κατάκτηση της 11ης θέσης στον τελικό της Eurovision. Οι τηλεοπτικές κάμερες και οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών εκπομπών την περίμεναν, όπως είναι φυσικό, κι εκείνη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους: 

«Πάνω κάτω αυτό που ξέραμε συνέβη στην Eurovision. Είχα μια αγωνία για το αν θα το φέρω εις πέρας, οπότε χάρηκα που η παρουσίαση μας στον τελικό ήταν καλή. Ούτε πυρετό είχα, ούτε κάτι τέτοιο. Απλώς είχα κρυώσει», είπε η τραγουδίστρια ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο περιστατικό με το χασμουρητό κατά τη διάρκεια της ομιλίας της εκπροσώπου του Ισραήλ στη συνέντευξη τύπου του Β΄ ημιτελικού: 

«Παρερμηνεύτηκαν οι προθέσεις μου, τα λόγια μου. Μετά από μια ημέρα που ήμασταν 15 ώρες στην αρένα, πήγαμε στη συνέντευξη τύπου, μίλησα πρώτη. Από εκεί και πέρα πέρασε μια ώρα που είμασταν μέσα στον χώρο χαλαροί και υπήρχε ένα γκρουπ Ελλήνων μπροστά μου που χαζολογούσαμε. Πάνω στο θέμα του Ισραήλ δεν θα το έκανα καθόλου με αυτόν τον τρόπο και τα χασμουρητά. Ίσως χαζομάρα μου που θεώρησα ότι εκείνη τη στιγμή είχε φύγει το focus από πάνω μου, αλλά αν δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου θα δείτε όλο το χαζολόγημα» είπε η Μαρίνα Σάττι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό