16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρίνα Πατούλη: Το εκκεντρικό στυλ, η «χρυσή» μεζονέτα και ο έρωτας με τον σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Η Μαρίνα Πατούλη εκτός από το μοναδικό της στυλ, έχει και μια έντονη προσωπικότητα που κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων.

Η Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, έχει ηλικία 54 ετών και γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη, τον Φεβρουάριο του 1968. Είναι Ελληνίδα εκπαιδευτικός και φιλόλογος.

Είναι η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής και πρώην Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου. Επίσης, είναι Πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων από το 2017.

Η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, έλκει την καταγωγή της από την Κρήτη, ενώ μεγάλωσε στην Πεύκη.

Σπούδασε Φιλολογία, στο τμήμα Κλασσικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών, από το οποίο έλαβε πτυχίο με βαθμό «άριστα» το 1990. Έχει εξειδικευθεί στην διδασκαλία της Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και της Λατινικής Φιλολογίας.

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές, επάνω στην δημόσια διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση κρίσεων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 1993 έως το 1998, εργάστηκε ως φιλόλογος, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Αθήνα και Μαρούσι. Στη συνέχεια εργάστηκε ως εκπαιδευτικός για δύο έτη, στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Saint Joseph» στην Πεύκη και κατόπιν σε δημόσια σχολεία στην μέση εκπαίδευση από το 2000 έως το 2017. Μια από τις μαθήτριές της Μαρίνας Πατούλη στο «Saint Joseph» ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου.

Προσωπική ζωή:

Η Μαρίνα Πατούλη υπήρξε για 35 χρόνια παντρεμένη με τον γιατρό και Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και μαζί απέκτησαν έναν γιο, τον Αλέξανδρο. Τον Μάρτιο του 2021, η Μαρίνα Σταυράκη ανακοίνωσε ότι οι δρόμοι τους με τον Γιώργο Πατούλη χώρισαν.

Η «χρυσή» μεζονέτα στην Πεύκη

Η Μαρίνα Πατούλη και ο πρώην σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης έζησαν με τον γιο τους σε μία εντυπωσιακή «χρυσή» μεζονέτα στην Πεύκη. Πρόκειται για ένα σπίτι 280 τ.μ., κατασκευής του 1991, πολυτελές και ανακαινισμένο.

Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια (ένα master), 1 κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές, 2 μπάνια και 1 WC, συναγερμό, 2 θέσεις στάθμευσης και μοναδική θέα στο δάσος. Η πολυτελή κατοικία είναι διακοσμημένη με χρυσά έπιπλα, καλόγουστους πίνακες και ακριβά χαλιά.

Το κατάστημα στη Μύκονο

Ένα νέο επιχειρηματικό βήμα που έχει σχέση με τον χώρο της μόδας έχει ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες η Μαρίνα Πατούλη. Μετά τον χωρισμό της από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, η φιλόλογος γύρισε σελίδα και ξεκίνησε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, τον γνωστό σχεδιαστή, που φημολογείται ότι τους συνδέει κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

Έγιναν δίδυμο, συνυπογράφοντας τη σειρά ρούχων Marina by Vlassi Holeva και άνοιξαν μαζί ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ στα Ματογιάννια στη Μύκονο.

Μπορεί να νομίζατε ότι το σπίτι της Μαρίνας Πατούλη ήταν αρκετά πολυτελές και γεμάτο με χρυσές λεπτομέρειες, ωστόσο η γνωστή επιχειρηματίας κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της με το κατάστημα που άνοιξε στη Μύκονο και το οποίο λέγεται «Princess Marina 11 2 11».

H ονομασία του μαγαζιού δεν είναι τυχαία, αλλά σημαδιακή, μιας και στις 11 Φλεβάρη η Μαρίνα Πατούλη έχει τα γενέθλιά της, αλλά και ο Βλάσσης Χολέβας την ονομαστική εορτή του, όπως έχει εξηγήσει η ίδια.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του Mykonos Live TV, η επιγραφή πάνω από την είσοδο είναι χρυσαφένια ενώ στο εσωτερικό κυριαρχεί το λευκό χρώμα.

Με την πρώτη μάτια την παράσταση κλέβουν τα μοντέρνα και ευμεγέθη διακοσμητικά αγγεία, οι σκαλιστές δημιουργίες και η «χρυσή» αρχαιοελληνική προτομή.

Η φημολογούμενη σχέση με τον Βλάσση Χολέβα

Η Μαρίνα Πατούλη και ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας έγιναν ζευγάρι στις αρχές του έτους. Αν και μέχρι σήμερα δεν έχουν παραδεχτεί επίσημα ότι είναι μαζί, οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολλές ενώ αρκετοί τους είχαν δει σε τρυφερά στιγμιότυπα.

«Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…», εξομολογήθηκε η ίδια στο Happy Day.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello! τους απαθανάτισε πρόσφατα σε γνωστή παραλία της Μυκόνου, με τους δυο τους να είναι πιο διαχυτικοί από ποτέ και με τον έρωτά τους πλέον να μην κρύβεται.

Το εκκεντρικό στυλ της Μαρίνας Πατούλη και το Just the 2 of us

Η Μαρίνα Πατούλη την περσινή σεζόν έκανε και τηλεοπτικά την έκπληξη όταν εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενη στο «Just the 2 of us» μαζί με τον Στράτο Διονυσίου. Ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, λόγω της έντασης που προηγήθηκε μετά την ερμηνεία της με τον Θάνο Πετρέλη.

Όπως υποστήριξε συμμετείχε στο Just The 2 Of Us για τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα το σόου και από τη στιγμή που αυτός αμφισβητήθηκε από την κριτική επιτροπή δεν ήθελε πλέον να παραμείνει.

Μετά την επιμονή των κριτών και του Νίκου Κοκλώνη, η Μαρίνα Πατούλη υποσχέθηκε να τραγουδήσει στο επόμενο live ως guest και όχι σαν διαγωνιζόμενη, προκειμένου να ερμηνεύσει το τραγούδι που της είχε ανατεθεί.

Οι εμφανίσεις της Μαρίνας Πατούλη είναι φαντασμαγορικές και γεμάτες στυλ.

Έχει ένα δικό της, ιδιαίτερο στυλ, της αρέσουν τα ωραία ρούχα και τα αξεσουάρ και πάντα ξεχωρίζει με τις μοναδικές της εμφανίσεις.

Δείτε μερικές εμφανίσεις της…

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό