15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαρίζα Ρίζου: «Tην καραντίνα την πέρασα πολύ άσχημα. Eίχα ακραίες στιγμές χαράς και λύπης»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γνωστή τραγουδίστρια και στιχουργός όπως ανέφερε σε συνέντευξή της ετοίμαζε τη μουσική και τα τραγούδια της επιθεώρησης που θα ανέβαζε η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο «Άλσος», ενώ ταυτόχρονα εμφανιζόταν στον «Σταυρό του Νότου».

«Έπαιζα στον “Σταυρό του Νότου” και το μαγαζί ήταν κλεισμένο για 10 μέρες. Ένιωθα ότι είχε φτάσει η ώρα οι κόποι 7 χρονών να ανταμειφθούν. Έκανα 4 παραστάσεις και δυστυχώς το lockdown μου πήρε τη χαρά μέσα από τα χέρια. Αλλά τίποτα από αυτά δεν πάνε χαμένα. Θα ξαναγίνουν. Ετοίμαζα για τον χειμώνα τη “Μηχανή του Τούρινγκ” για το θέατρο “Βασιλάκου”, που αναβλήθηκε για του χρόνου. Αλλά αυτή την περίοδο εργάζομαι, γράφω τη μουσική για την παράσταση “Βαβυλωνία” που σκηνοθετεί ο Κώστας Κακλέας στο Εθνικό και θα ανέβει στις 3 Μαρτίου. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, νιώθω πως, παρά την κρίση, βρίσκομαι στην παραγωγική διαδικασία. Πέρα από το μεγάλο σοκ, βγήκε και κάτι χρήσιμο. Όπως ότι για πρώτη φορά όλοι οι Έλληνες μουσικoί και τραγουδιστές αποφασίσαμε πως για να πηγαίνουμε στις εκπομπές πρέπει να πληρωνόμαστε. Κι αυτό ήταν μια εξαιρετική εξέλιξη.

Εγώ την καραντίνα την πέρασα πολύ άσχημα. Δεν έγραψα τίποτα. Και είχα ακραίες στιγμές και χαράς και λύπης. Τα συναισθήματα μου έκαναν πάρτι.

Πώς αντιμετωπίζω τα άσχημα συναισθήματα και τα σκοτάδια της καραντίνας; Προσπαθώ να είμαι στο παρόν. Ούτε στο παρελθόν ούτε στο μέλλον και την προσδοκία. Βιώνω το τώρα πιο συνειδητά. Και αναπόφευκτα, συνάντησα τον εαυτό μου και αυτό μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο.

Ο κόσμος έχει ορμή και θέληση να επιστρέψει στο θέατρο. Αλλά δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Και δεν το θεωρώ και χρήσιμο. Θέλω να είμαι παρούσα, να το ζήσω, να το αφήσω και να δω τι θα μου βγάλει, αν βγάλει κάτι, αργότερα. Με νοιάζει τι έχει να μου δώσει το εδώ και το τώρα. Που είναι και το μόνο σίγουρο που έχουμε», είπε στο Gala.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό