22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαρία Σολωμού: Το ατελείωτο καλοκαίρι της μέσα από 19 κλικ και το σχόλιο για την ηλικία της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να έχουμε 7 Σεπτέμβρη όμως, η Μαρία Σολωμού δεν θέλει να σκέφτεται τίποτα άλλο πέρα από τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές της με μαγιό.

H Μαρία Σολωμού είναι «παιδί» του καλοκαιριού κι αυτό φαίνεται αν ρίξεις και μια ματιά στα social media της, αφού κάθε καλοκαίρι το πιο αγαπημένο αντικείμενο της ντουλάπας της είναι τα μαγιό της, ενώ δεν χορταίνει τις βόλτες στον ήλιο και τη θάλασσα.

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte ξανά μαζί σε podcast μετά από 2 χρόνια και είπαν τι σχέση έχουν τελικά

H γεμάτη καλοκαίρι νέα ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού

Κάπως έτσι, και παρότι διανύουμε τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, η Μαρία Σολωμού αρνείται να σκεφτεί ότι ήρθε το φθινόπωρο, αφού η «εμμονή» της, όπως έγραψε με την Σαντορίνη, τα μαγιό και το καλοκαίρι δεν την αφήνει.

«Εμμονή η [emoni]: To αποτέλεσμα του εμμένω, το να είναι κάποιος ανυποχώρητος, να μένει σταθερός ή πιστός σε μια άποψη, ιδέα, στάση κλπ.

Για εμένα λέει… Σαντορίνη λοιπόν!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η 48χρονη ηθοποιός, δημοσιεύοντας 19 νέες φωτογραφίες από το φετινό της καλοκαίρι και τις στιγμές που πέρασε στο νησί των Κυκλάδων.

https://www.instagram.com/p/C_lTaN_tpQT/

Βλέποντας τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια, οι followers της από τη μία συμφώνησαν με την «εμμονή» της με το συγκεκριμένο νησί αλλά και το καλοκαίρι, από την άλλη πρόσεξαν πως η ηθοποιός για ακόμα μια φορά – έχοντας σχεδόν καθόλου μακιγιάζ- ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, με τον χρόνο να φαίνεται σαν να έχει σταματήσει στη δική της περίπτωση.

«Μαρία θα είσαι για πάντα 21 χρονών. Τέλος», έγραψε μια follower της χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Σολωμού έχει άριστη σχέση με τον χρόνο που περνά και μάλιστα, πριν από 2 χρόνια, όταν έκλεινε τα 46 είχε κάνει μια αρκετά χιουμοριστική ανάρτηση, γράφοντας πως έκλεινε τα 32. Παράλληλα, έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα στην ελληνική showbiz.

https://www.instagram.com/p/CF0Zebtg7J8/

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό