35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Μαρία Λουΐζα Βούρου: Η κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε ο σύζυγός της Γιάννης Παπαγεωργίου παρά τις φήμες χωρισμού τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Μαρία Λουΐζα Βούρου και ο σύζυγός της Γιάννης Παπαγεωργίου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όμως, κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι χωρίζουν, με την γνωστή yoga instructor και παρουσιάστρια να κρατάει όσο μπορεί την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, η Μαρία Λουΐζα Βούρου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε έμμεσα ότι ο χωρισμός τους δεν είναι οριστικός.

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε δηλώσει: «Δεν έχω απαντήσει, γιατί δεν έχω μια σαφή απάντηση να δώσω. Όταν υπάρχουν κάποια θέματα και προσπαθείς να τα λύσεις εσωτερικά, τι να πω; Υπάρχει ηρεμία και είναι όλα καλά στην προσωπική ζωή μου».

Το ζευγάρι κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης και προσπαθεί να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί με τον γιο του. Απόδειξη η κοινή οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε το απόγευμα της Παρασκευής 14/6 ο Γιάννης Παπαγεωργίου μαζί με την Μαρία Λουΐζα Βούρου και τον μονάκριβο γιο τους.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό