27.7 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Το δουλέψαμε πολύ, εξακολουθώ να τον αγαπώ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» το βράδυ της Τετάρτης (9/10) και -μεταξύ άλλων- μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Αϊβάζη, έπειτα από 17 χρόνια γάμου.

«Είμαι μετρημένη σαν άνθρωπος. Δεν δίνομαι εύκολα αλλά αν δοθώ θα δοθώ για πάντα! Τον Γιάννη εξακολουθώ να τον αγαπάω ακόμα. Δεν μπορείς να παίρνεις μια απόφαση έτσι όταν είσαι 17 χρόνια με κάποιον. Όταν κάθεσαι και το συζητάς ήρεμα και ωραία, και κοιτάς κατάματα την αλήθεια, είναι πιο δύσκολο.

Θέλει απόλυτη ηρεμία, σκέψη για να πάρεις μια τέτοια απόφαση. Και εγώ και ο Γιάννης το δουλέψαμε πολύ και στην απόφαση αυτή. Κάποια στιγμή είπαμε δεν αξίζει η σχέση μας και αυτό που νιώθει ο ένας για τον άλλον να φτάσει σε σημείο να μην θέλει ο ένας τον άλλον. Πήραμε μια απόφαση και είπαμε “βουτάμε στη φωτιά και κολυμπάμε με μπρίο, χάρη και τσαχπινιά”», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Ερωτηθείσα για το πώς το αντιμετώπισε η κόρη τους, Ισμήνη, είπε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος απόφαση και στιγμή για τον χωρισμό. Για να έρχεται στην προκειμένη περίπτωση το συγκεκριμένο σκεπτικό, σημαίνει ότι αυτή είναι η στιγμή.

Είτε το παιδί είναι σε ηλικία 5 χρονών, είτε 15. Το θέμα είναι πώς εσύ θα το βιώσεις πρώτα και πώς θα το δώσεις στο παιδί σου. Η σωστή στιγμή είναι η στιγμή που το έχεις πάρει υποσυνείδητα απόφαση».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά, τόνισε ότι ένας άντρας που θα θελήσει να σταθεί δίπλα της πρέπει να είναι ανεξάρτητος, δυνατός και χωρίς ανασφάλειες, ενώ δήλωσε πως ο Γιάννης Αϊβάζης θα αποτελεί πάντα για εκείνη πρότυπο άντρα που ξέρει να στηρίζει τη σύντροφό του.

«Ένας άντρας για να σταθεί δίπλα μου πρέπει να είναι πιο δυνατός από εμένα, ανεξάρτητος, να μην έχει ανασφάλειες. Καλή μου τύχη! Μεγαλώνουμε και έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις από τον απέναντί μας. Ο Γιάννης είναι μια φιγούρα για εμένα που είναι παλικάρι, είναι αρσενικό. Είναι ντόμπρος, είναι ειλικρινής, είναι ένας άντρας που ξέρει να στέκεται δίπλα σε μια γυναίκα. Έχω μέτρο σύγκρισης!», σημείωσε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό