16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαρία Καλάβρια: Το απίστευτο σχόλιό της για τη σχέση του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Τούνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Oι φήμες θέλουν την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz όμως κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει παρόλο που υπάρχουν κοινά στιγμιότυπα! 

Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Μαρία Καλαβρία έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε και στην ερώτηση σχετικά με τις φήμες που θέλουν ζευγάρι την Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Ωραία ερώτηση μου κάνετε! Για να σας φύγει η περιέργεια… ωραίο ζευγάρι είναι! Ταιριάζουν πάρα πολύ. Μακάρι να είναι μαζί και να περνάνε τέλεια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

Να θυμίσουμε πως όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε τι τρέχει με τον Δημήτρη, είχε πει: «Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

Όμως, στα insta stories τους είχαν το ίδιο background και πρόδωσαν πως οι δυο τους πέρασαν όχι μόνο τις διακοπές τους μαζί αλλά έμειναν και στο ίδιο σπίτι και μάλιστα το gossip-tv.gr είχε εξασφαλίσει και κοινές φωτογραφίες τους από το Σαββατοκύριακό τους στην Χαλκιδική.

Δείτε το σχόλιο της Μαρίας Καλάβρια για τη σχέση του πρώην της, Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό