30.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Μαρία Αναστασοπούλου: «Μου έχει περάσει από το μυαλό να βρεθώ παρουσιάστρια ειδήσεων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και την Δέσποινα Καμπούρη. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

«Ο απολογισμός της χρονιάς δεν γίνεται μόνο στο τέλος. Όσο κυλάει η χρονιά μπορείς να εξετάζεις κάποια πράγματα. Δεν πειράζει ακόμη και αν κάτι δεν πήγε καλά μέσα στη χρονιά» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου λέει πως δεν γνώριζε τον Γιώργο Παπαδάκη πριν από την συνεργασία τους.

«Είμαι πολύ χαρούμενη από τη συνεργασία μου με τον ANT1. Ήταν πολύ χρήσιμα χρόνια και εισέπραξα καλή συμπεριφορά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα το γεγονός ότι με επέλεξε ο Γιώργος Παπαδάκης. Κανένα επαγγελματικό βήμα δεν έχει μόνο ευκολίες. Είμαι αρκετά σκληραγωγημένη οπότε πήγα συνειδητοποιημένη στο Καλημέρα Ελλάδα. Δεν είμαι τόσο ατρόμητη όσο φαίνομαι. Είναι περισσότερο τίμιο οτιδήποτε συμβαίνει να φαίνεται μπροστά στις κάμερες και όχι να κρύβεται πίσω από αυτές. Δεν θα ήταν υγιές να συμφωνούμε σε όλα με τον Γιώργο Παπαδάκη. Πάντα σεβόμουν την άποψή του. Στο διάλειμμα συζητούσαμε πώς θα προχωρήσουμε παρακάτω και δεν σκεφτόμασταν που έχουμε διαφωνήσει στον αέρα».

Επίσης παραδέχεται πως της έχει περάσει από το μυαλό να βρεθεί ως παρουσιάστρια ειδήσεων.

«Μπορεί να μου έχει περάσει από το μυαλό. Στη δικιά μας δουλειά οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες, οπότε σου περνάει και αυτό από το μυαλό. Τώρα τι θα ισχύσει σε λίγα χρόνια από τώρα, δεν το ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι απαραίτητο κριτήριο της δουλειάς σου το να έχεις την παρουσίαση μιας εκπομπής. Αγάπησα πολύ την εκπομπή “Αρένα”. Συνειδητοποίησα πόση δουλειά χρειάζεται να έχεις δική σου εκπομπή. Ήταν δύσκολο και πέρα των αντοχών μου να βρίσκομαι σε μια καθημερινή πρωινή εκπομπή, να έχω μια βραδινή εκπομπή και το ραδιόφωνο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό