29.5 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Μαουρίτσιο Σάρι: «Μίλαν και Φιορεντίνα με απογοήτευσαν, δύσκολο να πάω στο εξωτερικό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιταλός τεχνικός, ο Μαουρίτσιο Σάρι προέβη σε δηλώσεις οι οποίες θα συζητηθούν. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής των Λάτσιο και Τσέλσι, μίλησε για τις ομάδες που τον απογοήτευσαν, οι οποίες ήθελαν διακαώς να τον αποκτήσουν, αλλά και για τις πιθανότητες που έχει να αποδεχτεί πρόταση από εκτός της χώρας του. Εδώ, να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει «κρούση» για τον τροπαιούχο του Europa League το 2019. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάρι για το μέλλον του:Για την επιστροφή του στην προπονητική: «Ας ελπίσουμε το συντομότερο δυνατό, τους πρώτους δύο μήνες τους πέρασα με οικογενειακά προβλήματα και τους υπόλοιπους δεν είχα μεγάλη νοσταλγία για το ποδόσφαιρο. Τώρα η επιθυμία μου μεγαλώνει ξανά και έτσι νομίζω ότι σε ένα μήνα δύο μήνες, θα επιστρέψω. Νομίζω ότι είναι δύσκολο σε αυτό το σημείο στην αγορά να βρω μια λύση που δεν είναι ξένη. Έχω προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δυσκολεύομαι να φύγω.

Για τις διαπραγματεύσεις με την Σεβίλλη: Υπήρχαν ελάχιστες διαπραγματεύσεις αλλά είχαν διαφορετικές ανάγκες από τις δικές μου, οπότε δεν πήγε πολύ μακριά».

Ο Παναθηναϊκός έχοντας μεγάλη επιμονή, αλλά και υπομονή, περιμένει τον Ιταλό τεχνικό, καθώς είναι η πρώτη επιλογή των «πρασίνων» για την άκρη του πάγκου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του προπονητή, εκείνος, δεν θέλει να βρεθεί σε ομάδα εκτός Ιταλίας. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό