35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Μαξίμου για πόθεν έσχες Κασσελάκη: Θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέες βολές με στόχο το Στέφανο Κασσελάκη η εκτοξεύει το Μέγαρο Μαξίμου, κλιμακώνοντας την πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τα πόθεν έσχες.

Κυβερνητικές πηγές κάλεσαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να υποβάλλει την αρχική του δήλωση πόθεν έσχες σημειώνοντας με νόημα ότι τα μέλη της κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου.

«Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με την δική του αρχική» έλεγαν κυβερνητικά στελέχη.

Οι ίδιες πηγές κάλεσαν το ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσει την προσπάθεια «για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες».

Μάλιστα, στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου τόνιζαν με νόημα ότι «όσα ψέματα κι αν προσπάθησε να πει ο κ. Κασσελάκης, η αλήθεια είναι μια: η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει για να κάνει επιτέλους τη δική του αρχική δήλωση. Μετά από αυτό προφανώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό