33.6 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Μαμαρντασβίλι: «Ο Κβαρατσχέλια είναι καλύτερος από όλη την Ισπανία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Γεωργία βρίσκεται στους «16» του Euro2024, μετά από μια «μαγική» πορεία. Μετά την νίκη κόντρα στην Πορτογαλία με φυσικά μπροστάρη τον ηγέτη της Γεωργίας, Κβαρατσχέλια, οι Γεωργιανοί καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης την Ισπανία για να περάσουν στην επόμενη φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, του Euro.

O φύλακας… άγγελος των Γεωργιανών, και τερματοφύλακας της Βαλένθια, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κβαρατσχέλια, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πάρει το… βάρος της ομάδας πάνω του και την προορίζει για τα… μεγάλα.

Σε δηλώσεις του αποθέωσε, τον παίκτη της Νάπολι λέγοντας μάλιστα ότι είναι καλύτερος και από όλη την Ισπανία.

Πιο αναλυτικά, ο τερματοφύλακας της Βαλένθια δήλωσε: «Ο Κβαρατσχέλια είναι καλύτερος από όλη την Ισπανία… Δεν θα πω ότι θα κερδίσουμε το ματς, αλλά μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα πολύ δύσκολα για την Ισπανία, παρόλο που είναι το φαβορί της διοργάνωσης.

Για μένα, η Ισπανία είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του EURO. Η Γεωργία, από την άλλη πλευρά, είναι μια μικρή χώρα, αλλά με μεγάλη καρδιά και πρέπει να αγωνιστούμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο Μαμαρντασβίλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό