Home ΖΩΔΙΑ Μακρυπούλια: «Στα 45 ξέρω ότι δεν θα γίνω μητέρα και είμαι εντάξει»

Μακρυπούλια: «Στα 45 ξέρω ότι δεν θα γίνω μητέρα και είμαι εντάξει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Μακρυπούλια: «Στα 45 ξέρω ότι δεν θα γίνω μητέρα και είμαι εντάξει»

«Αν δίνω μία στο τόσο μία συνέντευξη ας λέω την αλήθεια μου». Αυτό είπε η Ζέτα Μακρυπούλια βρισκόμενη απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου, λίγο πριν ολοκληρωθεί μία σπάνια σύνεντευξή της στην πρεμιέρα της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω, τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποφεύγει να κάνει δημόσιες συζητήσεις για τον εαυτό της και την πορεία της, καθώς όπως έγινε αντιληπτό από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Νίκο Χατζηνικολάου είχε αισθανθεί αρκετά ευάλωτη από τις συμπεριφορές των δημοσιογράφων στο παρελθόν.

«Έχω ακούσει πολλά. Ο καθένας να σκεφτεί πως μπορεί να το μεταβολίσει. Επειδή έχουν περάσει τα χρόνια, με θυμάμαι να ζω έντονη κριτική, πολλές φορές άδικη. Κατανοώ τη δουλειά του άλλου, κατανοώ ότι κάτι θέλεις να γράψεις. Αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μια πλευρά. Έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας αλλά αν πει κάποιος για τον κλάδο γίνεστε μια δύναμη. Έχω περάσει σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών. Έχω ζήσει με παρακολούθηση, με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα….

Διάβασε περισσότερα εδώ…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version