27.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Μακριά από Μπράγκα έμεινε ο Παναθηναϊκός στο Europa League, δεν τρομάζει ο υποψήφιος αντίπαλος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τον αντίπαλό του στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το υπογκρουπ είχε γίνει γνωστό εξ’ αρχής από το πρωί της Τετάρτης, με την Μπράγκα να ήταν το μεγαθήριο που θα ήθελε να αποφύγει ο Κυπελλούχος Ελλάδας. 

Εν τέλει η κληρωτίδα του έκανε το χατίρι και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) – Μάριμπορ (Σλοβενία). Η πρώτη είναι η Κυπελλούχος Βουλγαρίας και η δεύτερη είναι η 2η του σλοβένικου πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 25/7 και 1/8. Το πρώτο ματς θα γίνει επί ελληνικού εδάφους. 

Νωρίτερα ο ΠΑΟΚ μπήκε στη διαδικασία της κλήρωσης για το Champions League και του έλαχε η νικήτρια από το ζευγάρι Μπόρατς Μπάνια Λούκα – Εγνάτια.   

Τελευταία στο κόλπο της ευρωπαϊκής κλήρωσης θα μπει η ΑΕΚ. Η κλήρωση του Conference League όπου λαμβάνει μέρος η «Ένωση», θα γίνει στις 15:00. Και αυτήν θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το επίσημο σάιτ της UEFA (uefa.com).

Το πρωί της Τετάρτης (19/06) η UEFA γνωστοποίησε τα υπο-γκρουπ, από τα οποία θα προκύψει ο τελικός αντίπαλος ή το ζευγάρι από το οποίο θα προέλθει ο αντίπαλος για τους εκπροσώπους μας.

Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League

Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα έχει μπροστά της το πιο δύσκολο έργο. Η «Ένωση» έχει ως αφετηρία τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League και καλείται να πραγματοποιήσει αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ πέρυσι στα προκριματικά: το 3/3 ώστε να μπει στους ομίλους.

Η ΑΕΚ θα είναι στους ισχυρούς και στον 3ο προκριματικό γύρο, αλλά αναμένεται να είναι στους ανίσχυρους για τα play-off. Η προκριματική της πορεία ξεκινάει μαζί με αυτή του Παναθηναϊκού, με τους αγώνες δηλαδή να είναι προγραμματισμένοι για τις 25 Ιουλίου και την 1η Αυγούστου.

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (19/06) έγινε γνωστό το υπο-γκρουπ στο οποίο βρίσκεται η ελληνική εκπρόσωπος στο Conference League. 

Βελέζ Μόσταρ (Βοσνία Ερζ. – Ιντερ Κλαμπ (Ανδόρα)Φλοριάνα (Μάλτα) – Τρε Πένε (Σαν Μαρίνο)Προγκρές Νίντερκορν (Λουξεμβούργο)Σέλμπουρν (Ιρλανδία) – Σεντ Ζοζέφ (Γιβραλτάρ)Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία) – Μάριμπορ (Σλοβενία)* Από το τελευταίο ζευγάρι, υποψήφιος αντίπαλος της ΑΕΚ είναι η ομάδα που θα αποκλειστεί. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό