30.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαθήματα ανθρωπιάς από τον Giannis: «Μία κίνηση καλοσύνης επηρεάζει κάποιον άλλον» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε συνεργασία με την αμερικανική εταιρία τροφίμων και ποτών, «Johnsonville», ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του, Μαράια, έσπευσαν να βοηθήσουν με προϊόντα πρώτης ανάγκης όσον το δυνατό περισσότερο κόσμο. Η ενέργειά τους αποτυπώθηκε γρήγορα μέσα σε ένα σύντομο βίντεο, με τον «Greek Freak» να κάνει λόγο για την ομορφιά μίας κίνησης από καλοσύνη, αλλά και για την επιρροή που μπορεί να έχει στον κόσμο.

«Μία κίνηση καλοσύνης εμπνέει κάποιον άλλον. Η μπάλα είναι στο δικό σου γήπεδο. Το 92% των Αμερικανών συμφωνεί πως το να βλέπει κάποιος ένα άτομο να κάνει μία καλή κίνηση, τον κάνει να θέλει να πραγματοποιήσει το ίδιο. Βλέπετε ανεβαστικό περιεχόμενο. Πατήστε like. Προωθήστε το», ήταν το μήνυμα του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς.

Μαράια Αντετοκούνμπο: Κίνηση ανθρωπιάς σε οικογένειες που έχουν ανάγκη – Δωρεές για βρεφικές πάνες

Η πρωτοβουλία της συζύγου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, προκάλεσε μπόλικη συγκίνηση, καθώς το ίδρυμα «Charles Antetokounmpo Foundation» πραγματοποίησε δωρεές έως και 50 χιλιάδων δολαρίων μετά από πρωτοβουλία της.

«Όταν έγινα μητέρα, συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα πόσο ακριβή μπορεί να είναι η ανατροφή ενός παιδιού. Είναι θλιβερό να γνωρίζεις ότι μία στις δύο οικογένειες στο Μιλγουόκι αγωνίζονται να αγοράσουν πάνες και μωρομάντηλα, βασικά αγαθά στα οποία θα έπρεπε να έχουν πρόσβαση όλοι οι γονείς. Με τον Γιάννη αισθανόμαστε απίστευτα ευλογημένοι που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στα παιδιά μας, αλλά πιστεύουμε κατά βάθος ότι κανένας γονιός δεν θα έπρεπε να είναι αναγκασμένος να διαλέξει ανάμεσα σε πάνες και άλλα είδη πρώτης ανάγκης όπως το φαγητό. Γι’ αυτό η οικογένειά μας υποστηρίζει με πάθος το «Milwaukee Diaper Mission», μια συνεργασία που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια με τη «Maverick’s Diaper Mission» γιορτάζοντας τη γέννηση του δεύτερου γιου μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό