Home Περιβάλλον «Μαγνητική ο Μπόλντγουϊν, ανώτερος ο Παναθηναϊκός AKTOR στο game 2»

«Μαγνητική ο Μπόλντγουϊν, ανώτερος ο Παναθηναϊκός AKTOR στο game 2»

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για τα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Παναθηναϊκός AKTOR. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 1-1 και οι «πράσινοι» καλούνται να κάνουν τουλάχιστον ένα break, προκειμένου να γυρίσουν τη σειρά στην Ελλάδα για πέμπτο και τελευταίο ματς, που θα κρίνει το ποια ομάδα θα βρεθεί στο Final Four.

Ο προπονητής της Μακάμπι, Όντετ Κάτας, μίλησε για τον Γουέιντ Μπόλντγουϊν και το γεγονός ότι θα κάνει εκ νέου μαγνητική, ενώ ανέφερε ότι η ελληνική ομάδα ήταν ανώτερη στο δεύτερο ματς της σειράς.

Διαβάστε όσα είπε:«Είμαστε έτοιμοι. Το Game 2 ανήκε στον Παναθηναϊκό, έπαιξε με περισσότερη ενέργεια και επιθετικότητα σε σχέση με το Game 1. Αντέδρασε. Τώρα είναι σειρά μας να αντιδράσουμε. Κέρδισαν με 22-2 τους πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, κάτι στο οποίο είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να πάμε στο επιθετικό ριμπάουντ, είναι ο πρώτος μας στόχος. Θα δούμε τι θα συμβεί με τον Γουέιντ Μπόλντγουϊν, θα κάνει αύριο μία νέα μαγνητική. Θα ξέρουμε το πρωί περισσότερα για εκείνον.

Υπάρχει πίεση στη EuroLeague από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Τη λατρεύουμε την πίεση. Μας αρέσουν οι προκλήσεις και έτσι πρέπει να προσεγγίσουμε το Game 3. Υπάρχει πίεση, αλλά αυτό είναι μέρος της ζωής ενός μπασκετμπολίστα κι ενός προπονητή. Θα γίνει μάχη, δεν είναι εύκολο να φτάσεις στο Final Four, δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει εύκολο. Χρειάζεται προσπάθεια για να το καταφέρεις, πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος και ενεργός για να δείξεις ότι θέλεις την νίκη περισσότερο από τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο κόσμο θα έχουμε στο πλευρό μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version