26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Μαγικός» Κούντους, σκόραρε με απίστευτο ανάποδο ψαλίδι στη Μάντσεστερ Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το καθήκον της κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα, κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 των Λονδρέζων και έφτασε στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Κυριαρχικό ποδόσφαιρο από τους «πολίτες», οι οποίοι άφησαν δεύτερη την Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, η οποία κέρδισε την Έβερτον, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό.

Η Γουέστ Χαμ προερχόταν από μία απίστευτη σεζόν, όπου κατέκτησε το Conference League, ενώ φέτος έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε βάλει από νωρίς τις βάσεις της για τη νίκη, με δύο γκολ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο το ένα και μοναδικό τέρμα των «σφυριών» ήταν κάτι παραπάνω από… μαγικό. 

Στο 42′, ο Μοχάμεντ Κούντους, υποδέχθηκε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής με γυρισμένη την πλάτη προς το αντίπαλο τέρμα. Ο Γκανέζος, σήκωσε ψηλά την μπάλα και με ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ορτέγκα, σε ένα φανταστικό γκολ, σπάνιας ομορφιάς.

Άκρως πετυχημένη η πρώτη χρονιά του Κούντους στην Premier League, ο οποίος όσο πέρναγε ο καιρός, ήταν ολοένα και καλύτερος. Ο 23χρονος πρώην παίκτης του Άγιαξ, ολοκλήρωσε τη χρονιά με 32 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ, ενώ είχε και εννιά ματς στην Ευρώπη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό