20.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Μαίρη Συνατσάκη: Το μήνυμά της για τους followers της: «Γιατί μου το κάνετε αυτό, αν είναι δυνατόν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε για πρώτη φορά μανούλα πριν από πολύ λίγο καιρό και η αλήθεια είναι πώς δεν ξεκολλά στιγμή από την κορούλα της, μιας και της έχει κλέψει την καρδιά. 

Η ίδια από την στιγμή που έγινε για πρώτη φορά μανούλα, δεν μπορεί να κρύψεί τον ενθουσιασμό της, μιας και ανυπομονούσε όλους τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης της να κρατήσει στην αγκαλιά της την μπέμπα της.

Η Μαίρη Συνατσάκη πολύ συχνά ανεβάζει περιεχόμενο στα social media της και η αλήθεια είναι πώς περιγράφει απόλυτα τη νέα της καθημερινότητα με την μικρούλα της, ενώ η αλήθεια είναι πώς πολύ συχνά έχει πει πώς την αγχώνει ιδιαίτερα να δέχεται μηνύματα για το πώς θα είναι σωστή μητέρα και για το πώς θα διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Για αυτόν τον λόγο, η ίδια πόσταρε ένα βίντεο, με το οποίο, για μια ακόμα φορά, είπε πώς δεν της αρέσει αυτή η κατάσταση…

«Έτσι όπως μου στέλνετε πράγματα στα DM θα με κάνετε να μην ξανανοίξω σχόλιο για σχόλιο. Θα πάθω καρδιά, έξτρα άγχος για τα πάντα στη ζωή. Γιατί μου το κάνετε αυτό; Σας παρακαλώ πολύ. Εκτός κι αν σας δείχνω κάτι το οποίο είναι ικανό να σκοτώσει το παιδί μου, Δε ξέρω τι θα μπορούσε να είναι αυτό. Μη μου στέλνετε ο καθένας τη συμβουλή του, θα μουρλαθώ. Ωστόσο, ευτυχώς κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία. Θα ξεκινήσω τώρα και μια δεύτερη φορά νομίζω στη φάση της μητρότητας» αναφέρει στο βίντεό της η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό