15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μίτσελ: «Βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε» – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πρώτο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους, έδωσε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την αγγλική Χάντερσφιλντ και νίκησαν με 2-0.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, σε δήλωσή του στο κανάλι της Cosmote TV (επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης του Ολυμπιακού) μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, τόνισε:

«Ο στόχος μας είναι η ομάδα να μοιάζει περισσότερο σε αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας και να παίζει αυτό που θέλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι τώρα δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να το δουλέψουμε αυτό, γιατί είχαμε συνεχόμενους αγώνες. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε.

Κερδίσαμε στο φιλικό και αυτό είναι θετικό γιατί έτσι προχωράς καλύτερα. Σίγουρα είδα θετικά πράγματα τα οποία δουλεύουμε στην προπόνηση και είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι βγάζουμε στο γήπεδο αυτά τα οποία δουλεύουμε. Επίσης είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω και ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήταν τραυματίες και πλέον είναι μαζί μας και δουλεύουν.

Το πιο σημαντικό είναι να μειώσουμε το ρόστερ, ώστε να δούμε ποδοσφαιριστές τους οποίους δεν είχαμε τη δυνατότητα μέχρι τώρα. Επίσης έχουμε παίκτες οι οποίοι έχουν καλή πρόοδο και το θετικό είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση».

Φορτούνης: «Δουλεύουμε σκληρά»

Από την πλευρά του ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, σε δήλωσή του για το φιλικό με την αγγλική ομάδα, σχολίασε:

«Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Σιγά-σιγά το καταφέρνουμε. Η ομάδα έχει την εικόνα αυτή, έχουμε καλούς παίκτες αλλά προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα και σε κάθε αγώνα κυνηγάμε τη νίκη. Κάνουμε δυνατές διπλές και καθημερινές προπονήσεις, δουλεύουμε για να έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση και είδαμε στο φιλικό ότι είμαστε αρκετά “φρέσκοι”. Όλα τα παιδιά δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Αναφορικά με τον προσωπικό του στόχο, είπε: «Εγώ θέλω να είμαι υγιής και όλοι μαζί συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό