21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μίλησε για την αποβολή της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έκρυψε την έκπληξή της για τον λόγο που Ferragni και Fedez μοιράζονται προσωπικές στιγμές τους μέσα από τα social media.

Με αφορμή το πρόβλημα υγείας του συζύγου της Chiara Ferragni, Fedez, ο οποίος έχει καρκίνο στο πάγκρεας και πραγματοποίησε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο τις προηγούμενες ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε τη δική της εμπειρία, πριν από περίπου 15 χρόνια, όταν απέβαλε και δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν για το συγκεκριμένο περιστατικό.

ειδησεισ

Σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό της και την αποβολή που είχε 17 χρόνια πριν. H Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως δεν ήθελε καν να μιλήσει για αυτό που της είχε συμβεί, παρά μόνο όταν ήταν έτοιμη ψυχολογικά.

«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram ή λες για τις στιγμές που έχω μέσα στη μέρα μου να κάτσεις με τους γιατρούς; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους; Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος. Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…» είπε χαρακτηριστικά, με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να τονίζει ότι πιστεύει πως για την Chiara Ferragni η ζωή και τα social media είναι ταυτόσημα.

«Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δε μου περνούσε από το μυαλό» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

«Χείμαρρος» η Βέφα Αλεξιάδου για την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;»

Το μήνυμα της μέρας ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και στη selfie της μέσα στο αυτοκίνητο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό