20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μίκης Θεοδωράκης – Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα Χανιά ο Πρωθυπουργός για την κηδεία

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τα Χανιά «ταξιδεύει» ο Μίκης Θεοδωράκης με το πλοίο της γραμμής, όπως επιθυμούσε. Την Πέμπτη (09.09.2021) στον Γαλατά θα ταφεί δίπλα στον πατέρα και τον αδερφό του. Εκεί θα βρεθεί και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να αποχαιρετίσει τον μέγιστο μουσουργό.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί την Πέμπτη (09.09.2021) στα Χανιά για να παραστεί στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη, που ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί στον Γαλατά.

Ως γνωστόν στα Χανιά θα μεταβούν για την κηδεία του κορυφαίου συνθέτη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Παρούσα στο τελευταίο αντίο στον Μίκη Θεοδωράκη θα είναι και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στα Χανιά μένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να υποδεχτούν τη σορό του σπουδαίου δημιουργού, που θα φθάσει στις 07.30 το πρωί της Πέμπτης (09.09.2021) με το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Σούδας.

Click4more: Μίκης Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου στον Πειραιά για το τελευταίο «αντίο»

Τέλος, να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα, προκειμένου να διεκπεραιώσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες πριν ανέβει στη Θεσσαλονίκη για τη φετινή Διεθνή Έκθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό