12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μίκης Θεοδωράκης: Γιατί απουσίαζε η κόρη του από την τελετή αποχαιρετισμού; Τι απάντησε η ίδια;

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρ’ όλο που στην πρώτη σειρά των καθισμάτων δίπλα ακριβώς από τη σορό του Μίκη Θεοδωράκη βρίσκονταν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα όπως ο γιος του Γιώργος αλλά και τα εγγόνια του, η Μυρτώ, ο Μίκης και ο γιος της Μαργαρίτας, ο Άγγελος, η ίδια δεν ήταν παρούσα, γεγονός που σχολιάστηκε έντονα.

Σύμφωνα με το T-Live η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είχε ήδη πάρει τον δρόμο για τα Χανιά της Κρήτης προκειμένου να βρίσκεται εκεί νωρίτερα ώστε να ετοιμάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εξόδιο ακολουθία και το ύστατο χαίρε στον παγκόσμιο Μίκη Θεοδωράκη.

Παρ’ όλο που κάποιοι απέδωσαν την απουσία της στην ένταση που επικράτησε μεταξύ μελών της οικογένειας Θεοδωράκη για το πού θα ενταφιαζόταν, οι πληροφορίες την ήθελαν να έφυγε για τον Γαλατά, εκεί που ο Μίκης Θεοδωράκης ήθελε να ταφεί, όπως ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε εκφράσει την επιθυμία ο πατέρας της να ταφεί στο Βραχάτι Κορινθίας ώστε να βρίσκεται κοντά της μιας και εκεί διαθέτει εξοχική κατοικία η οικογένεια, κάτι που όμως ερχόταν σε αντίθεση με την τελευταία επιθυμία του ίδιου του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη.

Ο αδελφός της Γιώργος, από την πρώτη κιόλας στιγμή εξέφρασε τη θέση του δημόσια να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του πατέρα του και κάπως έτσι ήρθε η ένταση.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή:

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μιλώντας κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο των Χανίων αρκέστηκε να πει:

«Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, σας ευχαριστώ» ανέφερε στο Star. Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό