17.5 C
Athens
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Μία Aston Martin για τον James Bond με αληθινό χρυσό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Aston Martin παρουσίασε την DB12 Goldfinger Edition, ένα ειδικό μοντέλο που γιορτάζει τα 60 χρόνια του James Bond που οδηγεί Aston Martin.

Αυτή η περιορισμένη έκδοση, που δημιουργήθηκε από το τμήμα Q της Aston Martin για παραγγελίες, είναι γεμάτη με πολυτελείς και θεματικές λεπτομέρειες που αποτίουν φόρο τιμής στην κλασική DB5 από την ταινία «Goldfinger» του 1964.

Η κεντρική κονσόλα είναι διακοσμημένη με επιχρυσωμένα εξαρτήματα 18 καρατίων, όπως ο περιστροφικός επιλογέας των προγραμμάτων οδήγησης, ο επιλογέας ταχυτήτων και τα χειριστήρια θερμοκρασίας, ανεμιστήρα και έντασης ήχου.

Ο σχεδιασμός του επιλογέα ταχυτήτων μιμείται τις χρυσές συσκευές εντοπισμού που χρησιμοποιούσε ο πράκτορας 007.

Μεταλλικές χρυσές ίνες είναι υφασμένες στα στοιχεία από ανθρακονήματα, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας στο εσωτερικό.

Τα καθίσματα είναι τυλιγμένα σε δέρμα με αυλακωτό στυλ εμπνευσμένο από την DB5, με σχέδιο διάτρησης Prince of Wales check που απηχεί το κοστούμι του James Bond.

Μια διακριτική αναφορά στο τραπουλόχαρτο που είδαμε στο «Goldfinger» βρίσκεται στο σκιάδιο του οδηγού.

Το εξωτερικό της DB12 Goldfinger Edition είναι βαμμένο σε ασημί Birch, θυμίζοντας την DB5 που οδηγούσε ο James Bond στο «Goldfinger».

Διαθέτει ασημένιες ζάντες 21 ιντσών με πολλαπλές ακτίνες, μαύρες δαγκάνες, αποκλειστικά χρυσά πλευρικά μαρσπιέ και ένα ειδικό σήμα Q.

 Η Aston Martin παράγει μόνο 60 μονάδες αυτού του μοντέλου, μία για κάθε έτος από την κυκλοφορία της ταινίας.

Οι πελάτες θα λάβουν επίσης αποκλειστικά δώρα με την αγορά τους, όπως ένα προσαρμοσμένο κάλυμμα αυτοκινήτου, ένα μοντέλο Speedform Silver Birch, ένα τμήμα της σκηνής Furka Pass από το «Goldfinger» σε φιλμ 35mm, ένα ξεχωριστά αριθμημένο μπουκάλι σαμπάνιας, τέσσερα ποτήρια υψηλής ποιότητας και ένα περιοδικό Aston Martin που θα τυπωθεί σε μόλις 60 αντίτυπα.

Αυτή η έκδοση της DB12 είναι ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά της συνεργασίας του James Bond με την Aston Martin, με έμφαση στην πολυτέλεια και την αποκλειστικότητα.

Η επόμενη ταινία James Bond βρίσκεται στα σκαριά, αλλά δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία της και τον νέο ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον εμβληματικό κατάσκοπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό