29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μία χειροπιαστή λύση στη δύσκολη εξίσωση της ακρίβειας – Οικονομικός Ταχυδρόμος

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια εποχή που η ακρίβεια είναι θέμα καθημερινής συζήτησης, οι παλαιότεροι θυμήθηκαν και οι νεότεροι ηλικιακά έμαθαν τον «πληθωρισμό». Άπαντες παραδέχονται ότι η ακρίβεια παραμένει το Νο1 πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, ανεξάρτητα αν ο καθένας εντοπίζει σε διαφορετικά σημεία τα αίτιά της. Από την άλλη μεριά, μέτρα ανακούφισης λαμβάνονται, η αγορά προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση και ο καταναλωτής παραμένει στο επίκεντρο χωρίς, είναι η αλήθεια, να έχει πολλές επιλογές ουσιαστικής παρέμβασης.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που έρχεται να κάνει τη διαφορά. Οι ενέργειες αυτές δεν είναι άλλες από τις επιταγές αξίας 3 και 6 ευρώ που ο καταναλωτής κερδίζει με αγορές προϊόντων σε πολλαπλές κατηγορίες και μας κάνει όλους να επιστρέφουμε! Πρόκειται για μια… συνήθεια της ΑΒ να επιστρέφει το «καλό», ώστε και οι καταναλωτές να επιστρέφουν με τη σειρά τους για να έχουν το φθηνότερο καλάθι της αγοράς με ψώνια, κάθε εβδομάδα, σε αγαπημένα προϊόντα.

Πώς λειτουργεί το σύστημα των 3ευρων και 6ευρων επιταγών: εύκολα και απλά. H ΑΒ Βασιλόπουλος με αγορές προϊόντων, πολλαπλών κατηγοριών, επιστρέφει στους καταναλωτές επιταγές των 3 και 6 ευρώ.

Με τον τρόπο αυτό, με τόσες επιταγές για επόμενες αγορές, ο καταναλωτής έχει πραγματικό λόγο να επιστρέψει στα ΑΒ καταστήματα, αφού έτσι εξασφαλίζεται το φθηνότερο καλάθι της αγοράς με τα καλύτερα προϊόντα και σε συνδυασμό με εξαιρετική εξυπηρέτηση. Γιατί όπως αναφέρει και το motto της ΑΒ «στο καλό, το καλύτερο είναι η τιμή».

Οι επιταγές σχετίζονται με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για μια οικογένεια, με όλα όσα χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας. Προϊόντα που ενδεχομένως να χαρακτηρίζονται και ως «αγαπημένα» για κάποιους. Κάθε εβδομάδα μέσα από βασικές κατηγορίες προϊόντων, όπως φρέσκο κρέας, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, όλα τα προϊόντα κατάψυξης, τυριά, αλλαντικά, είδη άρτου, πρωινού αλλά και γαλακτοκομικά, αναψυκτικά, μπίρες, κρασιά αλλά και απορρυπαντικά και χαρτικά, η ΑΒ επιστρέφει στον καταναλωτή 3ευρες και 6ευρες επιταγές για πραγματικά φθηνότερο καλάθι αγορών.

Έτσι, αγοράζοντας προϊόντα που πραγματικά χρειάζεσαι, απλά κάνοντας τις καθημερινές σου αγορές, κερδίζεις 3ευρες και 6ευρες επιταγές που πρακτικά έρχονται να μειώσουν το «βάρος» του καλαθιού και να ανακουφίσουν το πορτοφόλι σου.

Τέλος, αλλά καθόλου μικρότερης αξίας, είναι οι άνθρωποι της ΑΒ που παραμένουν πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές με χαρά και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε καθέναν και καθεμία ξεχωριστά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό