20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μία ανάσα από ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ απέχει το Μιλγουόκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ανάσα από ένα μοναδικό ρεκόρ, που καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει στην στα χρονικά του ΝΒΑ, βρίσκεται το Μιλγουόκι.

Σε ένα πρωτάθλημα που μετρά 7 δεκαετίες, με πάρα πολλές επιδόσεις να καταρρίπτονται κατά καιρούς, τα «Ελάφια» βρίσκονται μπροστά σε μία που δεν έχει πλησιάσει καμία ομάδα έως σήμερα.

Ποια είναι αυτή; Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει υπάρξει ομάδα που να μείνει αήττητη στη division της σε μία σεζόν. Το Μιλγουόκι έχει την ευκαιρία να γίνει η πρώτη που θα τα καταφέρει, καθώς μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Ιντιάνα τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/05) έφτασε στο 11-0 στη Central Division και μένει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για να «γράψει» αυτό το μοναδικό ρεκόρ.

Οι «Μπακς» θα παίξουν τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/05) στο Σικάγο απέναντι στους «Ταύρους», που είναι πολύ πιθανό να μην έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον κι αν φύγουν με το «διπλό» θα γίνουν ο πρώτος οργανισμός που θα ολοκληρώσει αγωνιστική περίοδο αήττητος απέναντι στις ομάδες της ίδιας division.

Κάτι που στο παρελθόν δεν κατάφερε ούτε το Σικάγο των 72 νικών (24-4), ούτε το Γκόλντεν Στέιτ των 73 (15-1), όσο απίθανο κι αν ακούγεται.

Πριν από το ματς στο Σικάγο, τα «Ελάφια» θα υποδεχθούν το Μαϊάμι (ξημερώματα Κυριακής στις 03:00), με τους «Χιτ» ν΄ ανήκουν στην Southeast Division. 

Να σημειωθεί ότι στην Central Division συμμετέχουν το Μιλγουόκι, η Ιντιάνα, το Σικάγο, το Κλίβελαντ, και το Ντιτρόιτ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό