19 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

«Μήτσι-Var»: Ο Γιώργος Λιάγκας ζητάει δημόσια συγγνώμη για το «στιγμιαίο λάθος» του

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλη μια βραδιά με άφθονο γέλιο χάρισαν ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, στο νέο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «Μήτσι-Var», που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη συχνότητα του Action 24.

Οι δυο κωμικοί που διακωμωδούν την επικαιρότητα με το μοναδικό τους χιούμορ, αυτή τη φορά ασχολήθηκαν με τον τρόπο που διαχειρίστηκε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τον θάνατο του Τζωρτζ Μπάλντοκ προκαλώντας οργή στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Γιώργος Λιάγκας (Γιώργος Μητσικώστας) κάθεται στο πάνελ της εκπομπής του και ζητά δημόσια συγγνώμη για το «στιγμιαίο λάθος» ενώ δεν διστάζει να βουρκώσει. «Είναι η πρώτη φορά που… το ξακανάνω» σημειώνει χαρακτηριστικά!

Μάλιστα διαβεβαιώνει το τηλεοπτικό του κοινό ότι θα ακολουθήσει μια πιο διακριτική δημοσιογραφία η οποία θα σέβεται την ανθρώπινη υπόσταση. Η εκπομπή συνδέεται αμέσως με τον ρεπόρτερ της εκπομπής (Δημήτρης Καλυβάτσης) ο οποίος βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω στο σώμα ενός ασθενή, ο οποίος είναι γνωστός ηθοποιός Θρασύβουλος, σε δωμάτιο νοσοκομείου.

«Πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι» λέει ο Γιώργος Λιάγκας ενώ ο ρεπόρτερ προσπαθεί να κάνει ανάνηψη στον ασθενή ο οποίος δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Ο ρεπόρτερ δεν διστάζει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον γιο του Θρασύβουλου προκειμένου να τον ενημερώσει για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του πατέρα του. 

Δείτε το ξεκαρδιστικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό