18.2 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

«Μήτσι-Var»: Ο Άρης Πορτοσάλτε δικάζει δίχως έλεος αδίστακτο καταστροφέα του ΑΕΠ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης επέστρεψαν δριμύτεροι με νέο επεισόδιο στο «Μήτσι-Var» το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του ACTION 24.

Οι ήρωες και «πιλότοι» της αγαπημένης μας τηλεοπτικής συνήθειας στην πρώτη τους εκπομπή υποδέχτηκαν νέα πρόσωπα από την πολιτική, τον αθλητισμό και φυσικά την τηλεόραση. Έτσι, προφανώς, και δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και ασχολίαστη η νέα καθημερινή εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε με τη Μαρία Αναστασοπούλου «Live You» που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας πολίτης ήθελε να καταγγείλει τις εξωφρενικές τιμές στα νησιά το φετινό καλοκαίρι… Όμως ο Άρης Πορτοσάλτε φρόντισε να τον βάλει στη θέση του.

Ακολουθεί ο εξής διάλογος:

– Εγώ θέλω να καταγγείλω την κυβέρνηση γιατί εξαπάτησε το «κίνημα της πετσέτας». Ξέρετε πόσα πλήρωσα για μια ξαπλώστρα τον Αύγουστο στην Πάρο; 25 ευρώ.

– «Ντροπή…» αρχίζει και φωνάζει ο Άρης Πορτοσάλτε, «αυτή είναι μια χώρα ξεφτίλα».

– Εντάξει, δε χρειάζεται να λέτε τέτοια πράγματα για την κυβέρνηση, απαντάει ο πολίτης.

– Ποια κυβέρνηση… εσένα βρίζω γιατί έκανες μπάνιο 13 Αυγούστου, να κάτσεις σπίτι σου να φας ένα τοστάκι στα 4 με τη φαμίλια…, του λέει ο κ. Πορτοσάλτε βάζοντάς τον στη θέση του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό