20.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μήπως η Φάρμα είναι το καλύτερο survivor game που έχουμε δει τώρα τα τελευταία χρόνια;

Ειδήσεις Ελλάδα

Φέτος, ξανά με την χαρακτηριστική του τραγιάσκα αλλά με μεγαλύτερη άνεση, ο Κουτσόπουλος μπήκε στη Φάρμα με μεγαλύτερη σιγουριά και τον τσαμπουκά στην παρουσίαση που ίσως του έλειψε πέρσι.

Μια λατρεία για τον παρουσιαστή Λεωνίδα Κουτσόπουλο την έχουμε από την εποχή που ο θείος Λεώ υπήρξε κομμάτι της παραγωγής του MasterChef και τον βλέπαμε σπάνια μεν αλλά με το δικό του τηλεοπτικό αποτύπωμα δε.

Στην πορεία των ετών κι ενώ ο σεφ Κουτσόπουλος έγινε ένας από τους τρεις κριτές του MasterChef, απέκτησε το δικό του fan club, τους δικούς του Koutsopoulos Hooligans στο X και η φόρα αυτή του θείου Λεωνίδα τον έφερε δειλά δειλά και σε ένα άλλο τηλεοπτικό μετερίζι, με την παρουσίαση της Φάρμας από το 2023 στο STAR.

Αυτές είναι οι 3 σημαντικές αλλαγές της Φάρμας

https://www.instagram.com/p/DAO9M23IYZB/

Φέτος, ξανά με την χαρακτηριστική του τραγιάσκα αλλά με μεγαλύτερη άνεση, ο Κουτσόπουλος μπήκε στη Φάρμα με μεγαλύτερη σιγουριά και τον τσαμπουκά στην παρουσίαση που ίσως του έλειψε πέρσι.

https://www.instagram.com/p/DAN1w4doWHI/Φάρμα με επιστάτη που δεν τρώει goal

Η Φάρμα φέτος μας ξανασυστήθηκε και στο δυναμικό της δεν έχει μόνο παίκτες με χαρακτήρες που θα ζήλευε και ο Σπύρος Μαρτίκας -αν τους δοθεί η ευκαιρία- έχει κι όλο αυτό το concept της επιβίωσης στημένο στα ελληνικά δεδομένα κι όχι από κάποια παραλία της Καραϊβικής κι έχει φέτος στίβους μάχης που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν ριάλιτι επιβίωσης του εξωτερικού.

Και μιας και βγήκαν τα τσεκούρια, με τις ομάδες να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στην ύπαιθρο, είτε σε ένα σπίτι με ελάχιστες ανέσεις, είτε στις σκηνές, η επιβίωση δείχνει στη Φάρμα πιο δύσκολη σε σχέση με μια παραλία του Άγιου Δομίνικου!

Αν το Survival Secret στην Κουρούτα υπήρξε μια κακή αντιγραφή του Survivor που τότε σάρωνε στα νούμερα τηλεθέασης, η Φάρμα μπορεί (και πρέπει να γίνει) το πιο δυνατό παιχνίδι επιβίωσης με θέα τη φάρμα του Αλέξανδρου Τζόρβα στη Λακωνία.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας άλλωστε – μπαίνει σήμερα στη Φάρμα- αναλαμβάνει τον ρόλο του επιστάτη και με την πολύτιμη εμπειρία του τόσο στα γήπεδα όσο και στα χωράφια, θα φέρει μια μοναδική προσέγγιση στον ρόλο στον οποίο τα τελευταία χρόνια δεν ξεχώρισε κανείς από τους προκατόχους του.

«Ετοιμαζόμαστε να παίξουμε μεγάλη μπάλα!Καλή μας αρχή θείε», έγραψε ο πάλαι ποτέ goalkeeper της Εθνικής Ελλάδος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τα 200 στρέμματα γης του, τα οποία είναι όλα ιδιόκτητα και όλα κυριολεκτικά από τα χέρια του!

https://www.instagram.com/reel/DARlmNLiQ1K/

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας γίνεται επιστάτης στη Φάρμα: Ο προσωπικός του παράδεισος στη Λακωνία

Αξίζει η βάση στα νούμερα τηλεθέασης που παίρνει η Φαρμα; Φυσικά και όχι.

Αν δεν αγαπάς τη μυθοπλασία και είσαι πιο πολύ φαν των αγωνισμάτων, της επιβίωσης και του παρασκηνίου που συνεπάγεται η συμβίωση άγνωστων ανθρώπων μεταξύ τους, σε δύσκολες συνθήκες, η Φάρμα μπορεί να γίνει η τηλεοπτική επιλογή σου.

Και δεν είναι μόνο η ατάκα του παρουσιαστή, ο τρόπος που μπορεί να χειριστεί φέτος ακόμα και την περιγραφή των αγωνισμάτων, ο Κουτσόπουλος διαθέτει χιούμορ, τέτοιο που να μπορεί να χειριστεί ακόμα και τις δύσκολες ψηφοφορίες και τις αποχωρήσεις με τρόπο που δεν προσβάλλει κανέναν, κυρίως ον τηλεθεατή!

https://www.instagram.com/reel/DAQJSEsJk3P/

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα με τις πρώτες κόντρες και φοβίες: Στο Χ ξεχώρισαν ήδη τα πρώτα φαβορί



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό