26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Μέτωπο Μέντες-Ραϊόλα κατά του κορονοϊού | Ποδόσφαιρο: Ευρώπη

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ποδόσφαιρο τους δίνει πάρα πολλά και τώρα, στην κρίση του κορονοϊού, αμφότεροι αποφάσισαν να επιστρέψουν ένα μικρό, αλλά πολύ σημαντικό κομμάτι, στην μάχη κατά του ιού Co-19.

Ζόρζε Μέντες και Μίνο Ραϊόλα, οι δύο κορυφαίοι μάνατζερ στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ανακοίνωσαν μεγάλες και πολύτιμες δωρεές, τις οποίες έκλεισαν μαζί με τους παίκτες και τους προπονητές που εκπροσωπούν.

Ο Μέντες με τους πελάτες του δώρισαν 150 χιλιάδες μάσκες στο νοσοκομείο «Santo Antonio» στο Πόρτο, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε δωρίσει χίλιους αναπνευστήρες και δύο χιλιάδες νοσοκομειακές στολές.

Μεταξύ αυτών που συνέδραμαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζοσέ Μουρίνιο, Ζοάο Φέλιξ, Μπερνάρντο Σίλβα, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Ζοάο Μουτίνιο, Πέπε, Ρενάτο Σάντσες, Ρούμπεν Νέβες και Ρουί Πατρίσιο.

Την ίδια ώρα, ο Μίνο Ραϊόλα ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για να μαζέψει αναπνευστήρες και μάσκες για τα νοσοκομεία της Ιταλίας, στην οποία συμμετέχουν πελάτες του όπως ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, ο Ματάις ντε Λιχτ, ο Τζάστιν Κλάιφερτ, ο Μάριο Μπαλοτέλι ή ο Μοζέ Κεν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό