Home Ειδήσεις Ελλάδα Μέσι από τα παλιά, «κουβάλησε» την Ίντερ Μαϊάμι σε εκτός έδρας τεσσάρα

Μέσι από τα παλιά, «κουβάλησε» την Ίντερ Μαϊάμι σε εκτός έδρας τεσσάρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στις νίκες για την Ίντερ Μαϊάμι, η οποία δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Νιου Ίνγκλαντ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Τσάνκαλαϊ, όμως η Ίντερ απάντησε με τεσσάρα.

Στο 32′ μετά από ασίστ του Τέιλορ, ο Λιονέλ Μέσι υποδέχθηκε εξαιρετικά την μπάλα με το αριστερό και με άψογο πλασέ έκανε το 1-1, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Ο Αργεντινός που έχει κέφια μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του, δεν σταμάτησε όμως εκεί.

Ο «Πούλγκα» ήταν αυτός που στο 68′ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς έβγαλε μία «μαγική» ασίστ, ο Μέσι βρέθηκε μόνος του στη μεγάλη περιοχή και από ένα σημείο που δεν αστοχεί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Το σόου του Αργεντινού κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ, συνεχίστηκε με ασίστ.

Στο 83′ έβγαλε ασίστ στον Κρεμάτσι για το 1-3 και στο 89′ στον Σουάρες για το τελικό 1-4. Μία καταπληκτική εμφάνιση από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ήταν «διπλός» σε ασίστ και γκολ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version