35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μέρα Συντροφικότητας για 3 ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Για να μπορούμε να έχουμε ισορροπία και αρμονία στην καθημερινότητά μας, απαραίτητο είναι να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας, αλλά και με τους ανθρώπους γύρω μας. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που μας δίνουν σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 τα άστρα.

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και ενισχύει πολύ παραπάνω την επιθυμία για συντροφικότητα, αλλά και την εύρεση των ισορροπιών που μας βοηθήσουν με δίκαιο τρόπο να γεφυρώσουμε το «χάσμα» ανάμεσα σε εμάς και στους ανθρώπους που έχουν ένα σταθερό ρόλο στη ζωή μας. Η ενασχόληση με την τέχνη επίσης, μπορεί πραγματικά να λειτουργήσει άκρως ψυχαγωγικά αυτή την ημέρα. Ένα ήρεμο και ευχάριστο Σάββατο λοιπόν ανοίγεται μπροστά μας, με πιο κερδισμένα να βρίσκονται τα ζώδια του Αέρα , δηλαδή οι Δίδυμοι, Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

Δες αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου:

Κριός – Θυσίες για να πετύχεις στόχους

Σήμερα Τετάρτη νιώθεις επιβεβλημένη την ανάγκη να αποτραβηχτείς για λίγο από όλους και από όλα και να δεις κάποια ζητήματα βάση της λογικής, παίρνοντας κάποιες καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία σου – κυρίως για τα επαγγελματικά σου – ! Ωριμάζουν οι σκέψεις και τα σχέδιά σου, συγκροτείσαι, οργανώνεσαι και αναγκάζεσαι να κάνεις και κάποιες θυσίες για να πετύχεις τους στόχους σου! Δεν θα λείψουν και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις από το περιβάλλον σου, είτε ακόμα μπορεί να κάνεις πέρα κάποιον άνθρωπο που ξεφεύγει από τα όρια που του είχες θέσει!

Ταύρος – Μπλοκάρισμα στα οικονομικά

Για σήμερα Τετάρτη φίλε μου Ταύρε είσαι κάπως ζορισμένος στον οικονομικό τομέα, είτε γίνονται και κάποιες συζητήσεις ή λαμβάνεις κάποια νέα που φέρνουν ένα μπλοκάρισμα σε αυτό τον τομέα της ζωής σου! Κάποιες επιθυμίες σου παραμένουν ακάλυπτες λοιπόν γιατί τα χρήματα δεν επαρκούν! Επιπλέον, αυτή την ημέρα απογοητεύεσαι από την απόσταση που έχει δημιουργηθεί με κάποια φιλικά πρόσωπα και συνειδητοποιείς ότι κάποια πρόσωπα δεν έχουν λειτουργήσει σωστά και τυπικά απέναντί σου, όπως έχεις κάνει εσύ αντίστοιχα για αυτά!

Δίδυμος – Κλίμα αδιαλλαξίας

Για σήμερα Τετάρτη ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου ο Ερμής (από το ζώδιο σου) σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο, προκαλώντας ένα «γερό» μπλοκάρισμα στις επικοινωνίες σου! Από τη μία πλευρά εσύ σήμερα τα βλέπεις όλα μαύρα, με αποτέλεσμα να είσαι στα «κάτω» σου και να μην θέλεις πολλές κουβέντες. Από την άλλη πλευρά η μέρα φέρνει κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες σε αναγκάζουν να λειτουργήσεις σε ένα πλαίσιο πιο αυστηρό! Στον προσωπικό τομέα λειτουργείς αδιάλλακτα απέναντι στο σύντροφό σου!

Καρκίνος – Πες όχι στην απαισιοδοξία σου

Η σημερινή Τετάρτη είναι μία ημέρα «βαριά» για όλους, το ίδιο και για σένα φίλε μου Καρκίνε, που έχεις τις κλειστές σου και προσωρινά η ψυχολογία σου είναι πεσμένη. Τι φταίει για αυτό; Οι επαναλαμβανόμενες δυσάρεστες σκέψεις σου, τα νέα που μαθαίνεις από άτομα που λείπουν μακριά, το μπλοκάρισμα μίας συμφωνίας ή ακόμα και η δυσκολία για να πραγματοποιηθεί ένα ταξίδι που έχεις στο μυαλό σου! Η τάση αυτή είναι περιστασιακή επομένως μην τα βάφεις μαύρα, αλλά άρχισε να σχεδιάζεις όλα αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις ως το τέλος του μήνα, γιατί σύντομα ο Ερμής και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο σου και θα έρθουν πολύ πιο χαρμόσυνες ημέρες για σένα.

Λέων – Απογοητεύσεις από το κοινωνικό περιβάλλον

Η σημερινή Τετάρτη είναι μέρα ακατάλληλη για δικτύωση, επαφή με φιλικά πρόσωπα αλλά και για οικονομικούς συνεταιρισμούς αγαπητέ φίλε Λέοντα. Με το τετράγωνο Ερμή/Κρόνου, φαίνεται ότι επαναξιολογείς πιο σοβαρά, ρεαλιστικά και σκληρά κάποιους ανθρώπους που τους είχες τοποθετημένους σε πολύ υψηλή θέση και εντέλει για κάποιο λόγο έπεσαν στα μάτια σου! Επιπλέον, στον οικονομικό τομέα, αναμένεται να επιβαρυνθείς σημαντικά από κάποιες έξτρα υποχρεώσεις! Η μέρα είναι κατάλληλη για να θέσεις τα όρια σου τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά!

Παρθένος – Αποστάσεις και όρια στις σχέσεις σου

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τετάρτη ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθείς και η κυρίαρχη τάση της ημέρας είναι η αποξένωση και η αδιαλλαξία στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου! Θα διαπιστώσεις ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο στην πορεία της ημέρας, να καταλήξεις σε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις με τα άτομα που βρίσκεσαι σε στενό σύνδεσμο! Νιώθεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν και σου βάζουν μόνιμα αποστάσεις και εμπόδια σε αυτά που έχεις βάλει ως στόχο

Ζυγός – Μάθε να λες «όχι»

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σε μία δύσκολη ημέρα για όλα τα ζώδια, εσύ κατά κάποιο τρόπο ξεγλιστράς από τα δυσάρεστα, δεν παύει όμως η μέρα σου να μην είναι τόσο χαλαρή και ανάλαφρη όπως θα περίμενες. Καθυστερούν να έρθουν κάποια νέα που αφορούν την εργασία σου, το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο από ευθύνες και υποχρεώσεις και όλοι έρχονται σε σένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα, με αποτέλεσμα να κουράζεσαι αρκετά! Σημερινή συμβουλή για το ζώδιο σου; Μάθε να λες και «όχι» γιατί η πολλή ευγένεια και η διπλωματία, δεν βγαίνουν πάντα σε καλό!

Σκορπιός – Παράπονα και δυσάρεστα λόγια

Φίλε μου Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη είσαι όλο παράπονα και δυσάρεστες σκέψεις που δεν σε αφήνουν να είσαι ανάλαφρος και χαλαρός! Λαμβάνεις κάποια νέα που αφορούν τα οικονομικά σου και απογοητεύεσαι, γιατί αλλιώς τα περίμενες, αλλιώς σου έρχονται! Στον προσωπικό τομέα, υπεραναλύεις τα λόγια του συντρόφου σου και προσπαθείς να βρεις λογική σε ζητούμενα που αφορούν κυρίως το συναίσθημα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βγάλεις άκρη, αλλά να διαπιστώνεις ότι υπάρχει επικοινωνιακό χάσμα ανάμεσα σε σένα και στον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου!

Τοξότης – Αντίθετες απόψεις

Φίλε μου Τοξότη, αυτή την Τετάρτη είσαι «κάπως» περίεργα δεδομένου ότι το τετράγωνο Ερμή/Κρόνου που κορυφώνεται αυτή την ημέρα, προκαλεί έντονη απογοήτευση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Διακρίνεις ότι σε χωρίζει πλέον μεγάλη απόσταση από τα άτομα που συνδέεσαι στενά, έχετε διαφορετικές απόψεις ή και πικραίνεσαι από λόγια που ακούς από το σύντροφο ή και τους συνεργάτες σου! Νιώθεις ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται και ότι υπάρχουν κάποια εμπόδια, που πρέπει άμεσα να βρεις τη λύση τους! Παράλληλα, η μέρα είναι κάπως «φορτική» και για ζητήματα σπιτιού – οικογένειας!

Αιγόκερως – Νιώθεις ότι αδικείσαι

Αρκετά πιεστικό είναι το αστρολογικό σκηνικό της Τετάρτης φίλε μου Αιγόκερε και εσύ νιώθεις αρκετά εγκλωβισμένος ή και απογοητευμένος για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου, την εργασία σου, την πορεία του προγράμματός σου! Νιώθεις ότι έχεις ένα βαρύ φορτίο στην πλάτη σου και παρόλο που είσαι ο άνθρωπος που ακολουθείς μόνιμα τα «πρέπει» της λογικής αυτή την ημέρα αισθάνεσαι κάπως καταπιεσμένος από τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου! Νιώθεις αδικημένος στα επαγγελματικά και ότι δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου χωρίς να βλέπεις ουσιαστικό αποτέλεσμα. Η μέρα σε προδιαθέτει να κάνεις καλύτερη οργάνωση του χρόνου σου, διακόπτοντας περιττές συνήθειες (ή και υποχρεώσεις)

Υδροχόος – Επιβάλλονται τα όρια

Φίλε μου Υδροχόε, το ταμείο είναι μείον αυτή την Τετάρτη και συνειδητοποιείς ότι θέλοντας ή μη, επιβάλλεται να κάνεις κάποιες περικοπές στο πρόγραμμά σου ή και σε δραστηριότητες που συνδέονται με την ψυχαγωγία και την καλοπέραση σου! Επιπλέον, στον αισθηματικό τομέα γίνονται κάποιες επαφές ή και κάποια λόγια που σε γεμίζουν με αμφιβολία, είτε υπάρχουν κάποιες ασυμφωνίες και δημιουργούνται κάποιες προσωρινές αποστάσεις. Σήμερα λοιπόν επιβάλλεται να βάλεις τα όρια σου για να μη νιώσεις αδικημένος ή και απογοητευμένος στην πορεία!

Ιχθύς – Προσγείωση στην πραγματικότητα

Παρόλο που διανύουμε ημέρες «καύσωνα» εσύ νιώθεις αρκετά παγερός μέσα σου σήμερα φίλε μου Ιχθύ. Το τετράγωνο Ερμή/Κρόνου σε επαναφέρει στη σκληρή πραγματικότητα και καλείσαι να σκεφτείς ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις που αφορούν την προσωπική ζωή, το σπίτι και την οικογένεια, λύνοντας κάποια προβλήματα που τώρα προκαλούνται. Κάποιες συζητήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σου δώσουν μία πικρή γεύση στα χείλη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό