25.1 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέρα θολούρας και πλάνης για 4 Ζώδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, έχουμε την κορύφωση δύο σημαντικών αστρολογικών όψεων που δίνουν τον δικό τους ρυθμό στις εξελίξεις της ημέρας. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, διεγείρει τα συναισθήματα, τις ευαισθησίες, την καλλιτεχνική έκφραση, αλλά και την αδυναμία, την εξασθένιση, το μπέρδεμα, την παρεξήγηση και την αυταπάτη! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία, παρασύρει σε λόγια και αποφάσεις υπερβολής, που δεν θα τηρηθούν! Είναι λοιπόν μία ημέρα που απαραίτητη θα κριθεί η αυτοσυγκράτηση!

Τα ζώδια που έχουν σημαντικές αλλά και ζόρικες εξελίξεις μέσα στην ημέρα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιο αλλά και τον ωροσκόπο σου!

Κριός – Η μέρα είναι γεμάτη από παγίδες

Σάββατο σήμερα και με δύο σημαντικές αστρολογικές όψεις να επηρεάζουν άμεσα τον επαγγελματικό τομέα, αλλά και τις επαφές σου φίλε μου Κριέ! Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα εντείνει την καθυστέρηση και το μπέρδεμα στα επαγγελματικά ενώ το τετράγωνο Ερμή/Δία διεγείρει το στρες και σε οδηγεί σε επιπόλαιες αποφάσεις! Σήμερα λοιπόν θα αισθάνεσαι μπερδεμένος ή θα σου δίνονται λάθος εντυπώσεις από τους άλλους. Πρόσεξε τι υποσχέσεις δίνεις, καθώς μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου ή να παρεξηγηθείς. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και επικεντρώσου στη λεπτομέρεια. Η επικοινωνία με τους γύρω σου μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά αν επιμείνεις σε λογικές προσεγγίσεις, θα αποφύγεις τις παγίδες.

Ταύρος – Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά

Η σημερινή μέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις φίλε μου Ταύρε τις εσωτερικές σου αμφιβολίες, κυρίως όσον αφορά τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε κάνει να ονειρεύεσαι μεγάλα πράγματα, αλλά πρόσεξε γιατί μπορεί να μην έχεις σαφή εικόνα της πραγματικότητας. Η όψη του Ερμή με τον Δία ενισχύει τη σύγχυση στις επικοινωνίες σου, με αποτέλεσμα να παρερμηνεύεις τις προθέσεις των άλλων. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και επένδυσε χρόνο στο να σκεφτείς καθαρά πριν δράσεις. Προσπάθησε να μείνεις προσγειωμένος και δώσε προσοχή ακόμα και στα μικρά πράγματα

Δίδυμοι- Πες όχι στην βιασύνη

Η επικοινωνία είναι το δυνατό σου σημείο φίλε μου Δίδυμε, αλλά ειδικά σήμερα με το τετράγωνο Ερμή-Δία, τα λόγια σου μπορεί να παρερμηνευτούν και να παρεξηγηθούν γιατί θα είσαι «χείμαρρος» . Πρόσεξε πώς εκφράζεσαι και μην υπερβάλλεις, ειδικά σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά σου. Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα εντείνει τη φαντασία σου, αλλά μπορεί να σε αποπροσανατολίσει αν δεν είσαι προσεκτικός. Απόφυγε να εμπιστευτείς τυφλά τις πρώτες σου εντυπώσεις ή να πάρεις αποφάσεις χωρίς να έχεις πλήρη εικόνα. Καλύτερα να αναβάλεις τις μεγάλες αποφάσεις για μια μέρα που θα νιώθεις πιο σίγουρος για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις.

Καρκίνος – Περιόρισε τις ανασφάλειες

Φίλε μου Καρκίνε, Σάββατο σήμερα και η μέρα φέρνει σύγχυση στα συναισθηματικά σου, καθώς ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα σε κάνει να αισθάνεσαι ευάλωτος και ανασφαλής. Μπορεί να δυσκολεύεσαι να διακρίνεις ποιες καταστάσεις είναι πραγματικές και ποιες απλώς δημιουργούνται από τον φόβο ή τις ψευδαισθήσεις σου. Η όψη του Ερμή με τον Δία φέρνει υπερβολή στις σκέψεις και τις κουβέντες σου, οπότε πρόσεξε πώς εκφράζεσαι στους γύρω σου. Είναι μια καλή στιγμή να επαναξιολογήσεις τα συναισθηματικά σου όρια και να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου πριν δράσεις.

Λέων – Συναισθηματικές και Οικονομικές Ανησυχίες

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα θα προκαλέσει κάποια μπερδέματα στις προσωπικές σου σχέσεις ή και στα οικονομικά σου. Καλό είναι να προσέξεις τις συμφωνίες που κάνεις σήμερα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείς ή να παρεξηγήσεις την πραγματικότητα. Το τετράγωνο Ερμή-Δία θα ενισχύσει την υπερβολή στον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου , άθελά σου μπορεί να μεγαλοποιείς κάποια πράγματα, να υπερβάλεις ή και να γίνεσαι εριστικός. Επιπλέον, καλό είναι αυτή την ημέρα να μην εμπιστεύεσαι όλα όσα ακούς από το κοινωνικό περιβάλλον, παρέμεινε ανεπηρέαστος!

Παρθένος – Μέρα αβεβαιότητας

Η σημερινή αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα φέρνει αβεβαιότητα στις σχέσεις σου φίλε μου Παρθένε , τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές. Αισθάνεσαι ότι κάτι δεν είναι ξεκάθαρο ή ότι οι προθέσεις των άλλων είναι ασαφείς και μπερδεμένες. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία ενισχύει την τάση σου να υπεραναλύεις τα πράγματα, γεγονός που μπορεί να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Πρόσεξε να μην υπερβάλλεις σε αυτά που λες ή σκέφτεσαι και απόφυγε τις μεγάλες δεσμεύσεις ή συμφωνίες σήμερα. Είναι καλύτερο να δώσεις χρόνο στα γεγονότα να ξεκαθαρίσουν πριν πάρεις αποφάσεις.

Ζυγός – Μέρα κούρασης και εξάντλησης

Η μέρα σήμερα Ζυγέ μου είναι γεμάτη από διλήμματα, καθώς ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση και καθυστέρηση στα σχέδιά σου. Νιώθεις αρκετή κούραση και εξάντληση και θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να αράξεις κάπου ήσυχα να ηρεμήσεις από όλους! Το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με τους γύρω σου , ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια ενώ συγκρατήσου γιατί μπορεί να σου ξεφύγουν πληροφορίες που δεν θα θελες! Μείνε ψύχραιμος και άσε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά, αποφεύγοντας να πιέσεις καταστάσεις.

Σκορπιός – Φαντασία πλανεύτρα

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα εντείνει τη φαντασία και τις ψευδαισθήσεις σου, και σήμερα αγαπητέ μου Σκορπιέ βλέπεις πράγματα που ίσως δεν υπάρχουν. Μπορεί να νιώθεις μπερδεμένος ή να μην έχεις ξεκάθαρη αντίληψη των καταστάσεων γύρω σου. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία μπορεί να σε παρασύρει στην υπερβολική σπατάλη για αυτό συγκρατήσου από ανώφελες αγορές. Επίσης θυμήσου ότι αυτή την ημέρα μεγαλοποιείς κάποιες σκέψεις και λόγια σου γεγονός που μπορεί να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις ή ακόμα και σε παρεξηγήσεις με άτομα του κοινωνικοί κύκλου! Η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικές συμφωνίες ή ρίσκα.

Τοξότης – Δεν βλέπεις κάποιες καταστάσεις ξεκάθαρα

Σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Τοξότη, η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα θολώνει την κρίση σου, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι. Μπορεί να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των καταστάσεων και να νιώθεις μπερδεμένος για το πώς να προχωρήσεις. Λίγο προσοχή σε ζημιές, βλάβες στο χώρο του σπιτιού αλλά και σε παρεξηγήσεις με την οικογένεια! Οι βιαστικές αποφάσεις για την πορεία σχέσεων ή συνεργασιών στην πορεία θα κριθούν ως επιπόλαιες, για αυτό και φρόντισε να τις αποφύγεις! Η ηρεμία και η υπομονή θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.

Αιγόκερως – Επικοινωνιακά μπερδέματα

Προσοχή στα μπερδέματα σήμερα Σάββατο αγαπητέ μου Αιγόκερε! Η σημερινή αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας σύγχυση, καθυστερήσεις αλλά και παρεξηγήσεις. Απόφυγε να εμπιστευτείς τυφλά τις πληροφορίες που λαμβάνεις ή να βγάλεις συμπεράσματα χωρίς να έχεις την πλήρη εικόνα κάποιων καταστάσεων. Το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να υπερβάλεις των δυνάμεων σου λέγοντας σε όλους και σε όλα «ναι» υποτιμώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν! Είναι προτιμότερο να αναβάλεις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

Υδροχόος- Προσοχή στις οικονομικές και ερωτικές επιπολαιότητες

Σήμερα Σάββατο προκύπτουν κάποιες συγχύσεις στα οικονομικά και τις σχέσεις σου, καθώς ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα εντείνει την πλάνη, την καθυστέρηση, την αμφιβολία αλλά και την στασιμότητα στους παραπάνω τομείς, γεγονός που σε κάνει να μην ξέρεις πώς είναι σωστό να χειριστείς κάποιες καταστάσεις! Είναι αναμενόμενο λοιπόν αυτή την ημέρα να νιώσεις ανασφάλεια στα οικονομικά σου! Το τετράγωνο Ερμή-Δία ενισχύει την τάση σου να υπερβάλλεις, οπότε πρόσεξε τι λες και πώς το λες στους άλλους. Στον αισθηματικό τομέα μπορεί να παρασυρθείς σε μεγάλα λόγια ενθουσιασμού που λίγο αργότερα θα πάρεις πίσω!

Ιχθύς- Προσοχή μην εκτεθείς

Σήμερα Σάββατο η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε επηρεάζει άμεσα φίλε μου Ιχθύ, η θετική χροιά αυτής της όψης είναι ότι είσαι δημιουργικός, ευφάνταστος, συναισθηματικός και απόλυτα τρυφερός και δοτικός στους γύρω σου. Η αρνητική χροιά της όψης είναι ότι φαντάζεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν, είσαι ευσυγκίνητος και ξεγελάς τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους! Το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία δημιουργεί υπερβολή στον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, κάτι που μπορεί να προκαλέσει μπερδέματα. Συγκρατήσου και απέφυγε τα σημαντικά λόγια ή τις σοβαρές συζητήσεις σήμερα για να μην εκτεθείς!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό