24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μένουμε Σπίτι : Online εργαστήρια για νέους από το UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου

Ειδήσεις Ελλάδα

Είστε νέοι/ες 12-15 ετών και σας ενδιαφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες; Το διαδικτυακό chatting με τους συμμαθητές/τριες έχει χτυπήσει κόκκινο; Θα θέλατε να παρακολουθήσετε εργαστήρια και workshops αλλά… είπαμε #ΜένουμεΣπίτι!

ΚΙ εμείς επιμένουμε: #ΜένουμεΣπίτι αλλά… #ΔενΘαΒαρεθούμεΚαθόλου! Κι αυτό γιατί το  UTech Lab, το εργαστήριο τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, ετοίμασε και σας προτείνει τρία δωρεάν online εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, στοχευμένα στην σύγχρονη τεχνολογία. Μοναδική προϋπόθεση είναι η χρήση υπολογιστή και η σύνδεση στο internet.

Πρόκειται για τα εργαστήρια: 3D Printing:  Τρισδιάστατη εκτύπωση Μικροί Αρχιτέκτονες: Σχεδιάζω μία βιώσιμη πόλη. Visual Computing και αστικός σχεδιασμός Web Programming : Δημιουργία δυναμικών web εφαρμογών.

Τα εργαστήρια θα είναι ολιγομελή. Με αυτόν τον τρόπο, ο εισηγητής θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί την εργασία κάθε συμμετέχοντα και να αλληλεπιδρά με αυτόν σε όλη την διάρκεια του μαθήματος, μέσω της δυνατότητας κοινής χρήσης οθόνης (screen sharing).

Όλα τα online εργαστήρια προσφέρονται δωρεάν.

Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε στους αριθμούς 210 9469 662 ή 210 9469 663, καθημερινά 9:30- 16:30. Έναρξη εγγραφών: Τετάρτη 1 Απριλίου. Μετά την επιβεβαίωση κράτησης, θα σας στέλνουμε σύνδεσμο και σχετικές οδηγίες για να μπαίνετε απευθείας στο μάθημα. Τα εργαστήρια διεξάγονται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex.

Πρόγραμμα για την εβδομάδα 6 έως και 10 Απριλίου 2020:

3d printing: Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε μέρα στις 09:30.

Μικροί Αρχιτέκτονες: Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε μέρα στις 11:00.

Web programming: Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στις 12:30.

Θα είναι χαρά μας να σας δούμε online!

#ΜένουμεΣπίτι αλλά… #ΔενΘαΒαρεθούμεΚαθόλου!

Τα εργαστήρια υλοποιούνται από τους εισηγητές του #UTech Lab χωρίς να χρειαστεί να βγει κανείς από το σπίτι του!

: skai.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό