Home Περιβάλλον Μένει στην Νάπολι μέχρι το 2026 ο πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος

Μένει στην Νάπολι μέχρι το 2026 ο πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βίκτορ Οσιμέν παραμένει στην Νάπολι υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Οι Παρτενοπέι ανακοίνωσαν επίσημα την επέκταση της συνεργασίας του παίκτη, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες κατάκτησης του πρωταθλήματος. 

Το συμβόλαιο του Νιγηριανού φορ έληγε το 2025, αλλά η διοίκηση της Ιταλικής ομάδας δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να τον αφήσει να φύγει. Και οι δύο πλευρές φαίνονται πως έχουν την ίδια άποψη καθώς και ο ίδιος θέλει να παραμένει. 

Εξωφρενική ρήτρα αποδέσμευσης 130 εκατομμυρίων ευρώ συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο του 24χρονου, πράγμα που αποδεικνύει ότι η Νάπολι λέει «όχι» σε προτάσεις πώλησης του. 

Μπορεί άνετα κάποιος να την δικαιολογήσει αν παρατηρήσει τα στατιστικά του πάικτη. ο Βίκτορ Οσιμέν μετρά συνολικά 67 γκολ και 17 ασίστ σε 118 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν και η Νάπολι την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και 15 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ίντερ, είναι σίγουρο ότι θα παλέψει σκληρά, όπως έκανε την περασμένη σεζόν.

Τζένη Παπαδοπούλου 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version