31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Μάχη με τον χρόνο ο Ντε Γιονγκ στην Ολλανδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ παραμένει αβέβαιος για το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επιφέροντας πιθανότατα ένα σημαντικό πλήγμα στις ελπίδες της Ολλανδίας στη Γερμανία, αργότερα αυτόν τον μήνα.

Παρά το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το τουρνουά, όπου η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει την Αυστρία, τη Γαλλία και την Πολωνία στον Δ΄ Όμιλο, ο Ρόναλντ Κούμαν παίζει ένα στοίχημα για τη φυσική κατάσταση του παίκτη.

Ο Ντε Γιονγκ υπέστη τρεις τραυματισμούς στον αστράγαλο την περασμένη σεζόν, τον Σεπτέμβριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Ο τελευταίος σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον ανάγκασε να φύγει με φορείο από το γήπεδο.

«Δεν είμαι ακόμα σε φόρμα, οπότε δεν μπορώ να πω ότι τα πάω καλά. Ο αστράγαλος είναι καλός από μόνος του, αλλά χρειάζεται απλώς να αναρρώσει σωστά γιατί δεν πρέπει να γίνει κάτι χρόνιο», είπε ο 27χρονος άσος.

«Δεν κάνω τίποτα ακόμα με την ομάδα. Κάνω προπόνηση φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης, ατομική προπόνηση. Απλώς πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει ο αστράγαλος. Μετά θα δούμε πότε μπορώ να συμμετάσχω».

Όταν πιέστηκε να δώσει μια απάντηση για το αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το Euro, πρόσθεσε: «Αυτό είναι πάντα το ερώτημα. Πραγματικά, δεν μπορώ να πω πότε. Και αυτό δεν είναι επειδή δεν το θέλω, παρόλο που το ξέρω και ο ίδιος. Είναι απλά δύσκολο να το πω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό