28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Μάταιη η προσπάθεια της Λιόν για Κάρμο, αναμένεται να πάει στον Ολυμπιακό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλα δείχνουν ότι ο Νταβίντ Κάρμο βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό από την Πόρτο. Μάλιστα, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ταξιδέψει στην Αθήνα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, στην Γαλλία δεν είναι τόσο σίγουροι ότι όλα κυλάνε όσο ομαλά ακούγονται. Το «RMC Sports» ανέφερε ότι η Λιόν μπαίνει στο «κόλπο» για τον Κάρμο, με μια καλύτερη πρόταση από εκείνη των Πειραιωτών και πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι του προσφέρει 500 χιλιάδες ευρώ και 100 χιλιάδες ευρώ ως μπόνους, με οψιόν αγοράς. Μάλιστα, ισχυρίστηκαν ότι ο παίκτης ενδιαφέρεται για την περίπτωση των «λιονέ».

Από την άλλη, το «Foot Mercato» ενώ επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω, πρόσθεσε ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα χάσει την «μάχη» της απόκτησης του Κάρμο, καθώς μόλις η Πόρτο βρει τον αντικαταστάτη του θα τον αφήσει στους «ερυθρόλευκους».

Η άλλη περίπτωση στόπερ που εξετάζει ο Ολυμπιακός

Το «Guardian» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του Νέλσον Αμπέι, στόπερ της Ρέντινγκ. Μάλιστα, για τον 20χρονο ενδιαφέρεται και η Λούτον, γεγονός που κάνει πιο δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού. Πάντως, οι Άγγλοι φαίνονται σίγουροι για την απόκτηση του νεαρού στόπερ και το μόνο που περιμένουν να ξεκαθαριστεί είναι αν θα έρθει στο λιμάνι από τώρα, ή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τη φετινή σεζόν μετράει 22 συμμετοχές στην League One, φορώντας, μάλιστα, και το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αρκετές από αυτές. Αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, όμως, όντας αριστεροπόδαρος παίρνει και λεπτά συμμετοχής στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας. Το καλοκαίρι του 2024 λήγει το συμβόλαιό του με την Ρέντινγκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό