23.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάστορας: Κανονικά οι συναυλίες 27 – 28 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα – Ο ΣΚΑΪ τον ψάχνει για να υπογράψει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ύστερα από την ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα πριν λίγες ημέρες μέσω instagram, ότι δεν θα μπορέσει να τραγουδήσει στο Ηρώδειο με τη Μαρινέλλα εξαιτίας προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» αποκάλυψε ότι οι επερχόμενες συναυλίες του στη Λάρνακα της Κύπρου – 27 και 28 Σεπτεμβρίου θα γίνουν κανονικά και στο πλευρό του μάλιστα θα είναι και η Έλενα Παπαρίζου. Πηγές της εκπομπής αναφέρουν ότι ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη στην Κύπρο.

Όμως η εκπομπή έκανε ακόμα μια αποκάλυψη. Ότι στον ΣΚΑΪ ψάχνουν ακόμα τον Χρήστο Μάστορα στα τηλέφωνα γιατί πρέπει να βάλει την υπογραφή του προκειμένου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στο «The Voice». «Μέχρι χθες – Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου – η εταιρεία παραγωγής δεν μπορούσε να βρει τον τραγουδιστή στο τηλέφωνο. Η συμφωνία τους ατύπως έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Ίσως όλα αυτά που έγιναν με την ακύρωση της συνεργασίας με την Μαρινέλλα να παίζουν ρόλο, αλλά το «The Voice» πρέπει να ξεκινήσει γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα» ανέφεραν χαρακτηριστικά, ενώ αναρωτήθηκαν γιατί η εταιρεία του η Panik δεν έχει δώσει μια επίσημη απάντηση για όλα αυτά που έχουν συμβεί.

Όπως και αν έχει, το πιο πιθανό είναι ο Χρήστος Μάστορας να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από τις συναυλίες του στην Κύπρο. Αναμένουμε…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό