18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μάστιγα στην Ιταλία οι ληστείες ποδοσφαιριστών

Ειδήσεις Ελλάδα

Κλοπή σημειώθηκε στο σπίτι του παίκτη της Ίντερ, Στέφανο Σένσι, σε περιοχή στο κέντρο του Μιλάνου.

Εκμεταλλευόμενοι την απουσία του παίκτη για τον αγώνα με την Τορίνο, μπήκαν στην οικία κι αφαίρεσαν κοσμήματα, ρολόγια και τις τσάντες της συζύγου του ποδοσφαιριστή, της influencer Τζούλια Αμόντιο.

Μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν κι ένα ρολόι Patek Philippe αξίας μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ η «λεία» αποτιμήθηκε σε αξία στα 200 χιλιάδες ευρώ.

Μόλις επέστρεψε από το γήπεδο, ο παίκτης έκανε καταγγελία στους αστυνομικούς. Πρόκειται για άλλη μια παρόμοια περίπτωση τις τελευταίες ημέρες, ενώ χθες συνελήφθη ο ληστής του Άνταμ Ουνάς, τον οποίο λήστεψαν υπό την απειλή όπλου στις 18 Δεκεμβρίου στο γκαράζ του.

Πριν λίγες μέρες λήστεψαν και τον τερματοφύλακα της Τζένοα, Σιρίγκου, ενώ έλειπε στη Ρώμη. Πριν από δύο εβδομάδες είχε προηγηθεί ο Λουίς Μουριέλ, ο οποίος είχε ανακαλύψει την κλοπή όταν επέστρεψε στο σπίτι μετά τον αποκλεισμό της Αταλάντα από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη, τρεις εβδομάδες νωρίτερα είχαν ληστέψει τον Αρτούρ Βιδάλ: άσχημα επεισόδια, που τον τελευταίο καιρό φαίνεται να συμβαίνουν με αυξανόμενη συχνότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό