22.8 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάρω Κοντού: «Πάντα είχα το κόμπλεξ ότι δεν κάνω παιδιά, άρα έχω αναπηρία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέντευξη στην εκπομπή «Στιγμές» έδωσε η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού και αναφέρθηκε στην τωρινή ζωή της. «Υπέροχα περνάω μόνη μου, υπέροχα ! Το λέω και δεν με πιστεύουν. Βέβαια αυτό δεν ήρθε ένα πρωί. Έγινε πολλή δουλειά με εμένα. Δηλαδή εκεί γύρω στα 50 περνάς μια κρίση ποιος είσαι, πού πας, τι γίνεται, τι θα γίνει… Ένα μπέρδεμα τέλος πάντων και πολλή δουλειά» εξήγησε.

Για το θέμα της απόκτησης ενός παιδιού εξομολογήθηκε: «Έκανα μια προσπάθεια, αλλά δεν γινόταν. Το πήρα απόφαση. Για κάποιον λόγο γίνονται όλα. Ήμουν μια ωραία κοπέλα, που τη θέλανε όλοι, τη ζηλεύανε. Δεν είχα αυτοεκτίμηση. Πάντα είχα το κόμπλεξ ότι δεν κάνω παιδιά, άρα αυτός που με αγαπάει θα το ζητήσει κάποια στιγμή, άρα έχω αναπηρία.

Δεν αισθανόμουν ότι ήμουν τόσο όμορφη, όσο μου λέγανε. Δεν είχα αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω σήμερα στα 90. Σήμερα στα 90, λέω: «Είσαι υπέροχη, Μάρω είσαι υπέροχη, σκατά ήσουν νέα!». Μέσα στο κόμπλεξ ήμουν. Είμαι ευγνώμων για αυτό που είμαι σήμερα. Δεν θέλω να γυρίσω να γίνω 25 χρόνων, όπως ήμουν. Θέλω αυτό που είμαι σήμερα, που μου αρέσει όπως είμαι σήμερα, να κρατήσει λίγο ακόμα» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η πρωταγωνίστρια αξέχαστων ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό