35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μάριο Χεζόνια για το εάν ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ψέμα, αλλά…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Μάριο Χεζόνια πολλά και… διάφορα. Ο Κροάτης σταρ βρισκόταν πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται να έχουν αλλάξει και το μέλλον του θεωρείται μετέωρο.

Ένα πρόσφατο δημοσίευμα της «Sport» ανέφερε πως ο Χεζόνια εκμεταλλεύτηκε τους «πράσινους», ώστε να εξασφαλίσει μία καλύτερη πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης. Πολύ γρήγορα κυκλοφόρησαν καινούργια δημοσιεύματα από την Ισπανία, τα οποία ανέφεραν πως ο Κροάτης είχε ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με την «Βασίλισσα» και απομένει μονάχα η επίσημη ανακοίνωση.

Κάτι που ο ίδιος σε δηλώσεις του διέψευσε, επιβεβαιώνοντας ωστόσο τα ρεπορτάζ που κάνουν λόγο πως διαπραγματεύεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραμονή τους στους περσινούς Πρωταθλητές Ευρώπης.

Mario Hezonja will be one of the hottest names on the market if he doesn’t extend with Real Madrid 🔥

Here is what the star forward said about his latest situation with the royalty team:https://t.co/2DrOWTusya

— BasketNews (@BasketNews_com) June 10, 2024

Συγκεκριμένα, με έναν δημοσιογράφο να τον ρωτάει ευθέως, ο Κροάτης τόνισε ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα γραφτεί, ωστόσο πρόσθεσε πως οι συζητήσεις συνεχίζονται. «Είναι ψέμα» απάντησε αρχικά ο Χεζόνια στην ερώτηση για το αν τα βρήκε με την Ρεάλ, για να προσθέσει άμεσα: «Συζητάμε και προσπαθούμε να έρθουμε σε συμφωνία, αλλά τώρα δεν είναι η στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό».

Υπενθυμίζεται πως το όνομα του Μάριο Χεζόνια έχει συνδεθεί και με την Μπαρτσελόνα τις τελευταίες ημέρες, με τα μεταγραφικά σενάρια να κάνουν… πάρτι εξαιτίας του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό